Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 28, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » Consilierii PSD de la Vulcana Pandele, activi şi supleanţi, au demisionat în masă

Consilierii PSD de la Vulcana Pandele, activi şi supleanţi, au demisionat în masă 

primaria vulcana pandele

Situaţia socio-politică şi administrativă la nivelul comunei Vulcana Pandele devine explozivă. Mai nou, aflăm că aleşii locali, membri PSD, şi-au depus mandatele în masă, loviţi parcă de o boală. Pentru a fi siguri că nu mai rămâne pui de pesedist în forul local de conducere, până şi supleanţii şi-au înaintat demisiile. Situaţia este de-a dreptul curioasă şi lipsită de logică.

În demisiile scrise de mână şi parcă toate înşirate pe hârtie cu acelaşi pix, nu se evocă clar motivul care a condus la abandon. Toţi retraşii folosesc enunţul „din motive personale”. Este clar că acţiunea vine la o comandă politică şi se doreşte, cu siguranţă, organizarea de noi alegeri sau blocarea actului administrativ. Se pare că documentele demisionarilor au ajuns la partid, iar de acolo s-a întors la Primăria Vulcana Pandele o adresă prin care se cere să se ia act de retragerea celor 12 consilieri PSD, în funcţie şi supleanţi.

vulcana pandele 1

Răspuns la Consilierii PSD de la Vulcana Pandele, activi şi supleanţi, au demisionat în masă

  1. moshu49

    cucerirea tuturor (paranoia!) primăriilor pînă în primăvara viitoare prin orice mijloace, se ştie, e sarcină de partid.
    staţia următoare cu peronul pe stînga este… 😉

     

Adaugă un Comentariu

*