Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 7, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Consiliul Județean Dâmbovița a construit CEL MAI MODERN HANGAR DE MENTENANȚĂ din dotarea Armatei Române

Consiliul Județean Dâmbovița a construit CEL MAI MODERN HANGAR DE MENTENANȚĂ din dotarea Armatei Române 

hangar mentenanta 1

Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, au inaugurat astăzi hangarul de mentenanță pentru aeronavele C130 Hercules, de la Flotila 90 de Transport Aerian Otopeni.

După cum a precizat ministrul Dușa, este cel mai modern hangar de mentenanță din dotarea Armatei Române.

Investiția de aproape 19 milioane de lei a fost susținută în mare parte de către Consiliul Județean Dâmbovița, care a primit în acest sens alocări financiare din partea Guvernului României, și de către Ministerul Apărării Naționale .

Proiectul a început în anul 2006, atunci când, prin Hotărâre de Guvern, Armata a cedat administrației județene locația unității militare de la Boteni, acolo unde s-a construit Centrul Renault. În contrapartidă, Consiliul Județean Dâmbovița s-a angajat să construiască la Otopeni hangarul de mentenanță inaugurat astăzi.

Lucrările au durat patru ani, derulându-se între octombrie 2009 și noiembrie 2013. A fost o obligație asumată, pe care Consiliul Județean a dus-o la îndeplinire.

Ministrul Mircea Dușa a precizat, cu ocazia inaugurării, că administrația județului Dâmbovița este printre puținele din țară care s-au achitat de îndatoririle pe care le-au avut față de Armata Română, iar investiția de la Otopeni trebuie să constituie un exemplu de urmat. Armata a cedat de-a lungul timpului mai multe obiective, iar partenerii contractuali nu s-au prea ținut de obligațiile asumate și este timpul să o facă.

Răspuns la Consiliul Județean Dâmbovița a construit CEL MAI MODERN HANGAR DE MENTENANȚĂ din dotarea Armatei Române

  1. Mitica

    Deci Tutuianu inaugureaza doar proiectele lui Florin Popescu, gen spitalul judetean, hangarul etc. Stati mai ca a inaugurat si el un balci de toamna langa Stelea. Numai realizari marete.

     

Adaugă un Comentariu

*