Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CONSTATARE: Deputatul Săvoiu a rămas cu demersurile, dâmboviţenii circulă din groapă-n groapă

CONSTATARE: Deputatul Săvoiu a rămas cu demersurile, dâmboviţenii circulă din groapă-n groapă 

ionut savoiu

Deputatul Ionuţ Săvoiu a invocat şi astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, necesitatea modernizării drumurilor naţionale ce străbat judeţul Dâmboviţa, ca factor important de dezvoltare a economiei şi vieţii sociale. Săvoiu a dat ca exemplu negativ DN 71, segmentul Târgovişte-Sinaia, aflat într-o stare deplorabilă şi care are nevoie urgentă de reparaţii, altfel circulaţia va fi puternic diminuată. Şi atunci, ne întrebăm, retoric, de unde turism în Bucegii dâmboviţeni din moment ce nu ai cum să ajungi acolo?

Ionuţ Săvoiu a vorbit şi despre necesitatea realizării urgente a centurilor ocolitoare la Târgovişte şi Găeşti, înainte de 2020. Deputatul a spus că va face în continuare presiuni la Compania Naţională de Drumuri şi la Ministerul Transporturilor pentru a nu uita de judeţul Dâmboviţa.

Cu toate că Ionuţ Săvoiu este unul dintre parlamentarii care s-au zbătut pentru judeţul Dâmboviţa, sunt semnale că unii nu l-ar mai dori pe lista de candidaţi pentru un nou mandat. De altfel, în ultimul timp, deputatul Săvoiu a apărut rar în faţa opiniei publice, iar, în presă, a ales varianta de a pedala doar unde îi convine. Nu poate fi trecută cu vederea nici starea de tensiune pe care o afişează de ceva vreme. Alţii spun că Săvoiu nu ar trebui să îşi facă probleme pentru obţinerea unui nou mandat de deputat, având în vedere prietenia sa cu actualul preşedinte executiv al PSD – Valeriu Zgonea.

0 Răspunsuri la CONSTATARE: Deputatul Săvoiu a rămas cu demersurile, dâmboviţenii circulă din groapă-n groapă

 1. moshu49

  alea jacta est!
  mai stăm pe tușe, optimist!, încă vreo doi ani.
  bine că și-au aranjat pensiile, salariile și indemnizațiile.
  felicitări și un an electoral plin de (in)succesuri, minunaților! :(

   

Adaugă un Comentariu

*