Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 26, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CONSULTARE: Ești un tânăr interesat de viitorul tău în România și în Uniunea Europeană? Exprimă-te!

CONSULTARE: Ești un tânăr interesat de viitorul tău în România și în Uniunea Europeană? Exprimă-te! 

uniunea-europeana k

Pe 12 august, Ministerul Tineretului şi Sportului a lansat o campanie de consultare cu tinerii, privind priorităţile tematice pe care ţara noastră ar trebui să le introducă pe agenda semestrială europeană, în domeniul tineret. Prin urmare, se vor organiza, pe parcursul acestei luni, întâlniri față în față cu tinerii din toată ţara.

În județul Dâmbovița, cea de-a doua consultare cu tinerii va avea loc miercuri, 24 august 2016, la Primăria Comunei Dragodana, începând cu ora 17:00. Întâlnirea este organizată de echipa lucrătorilor de tineret voluntari din Dâmbovița, reprezentanți ai Asociațiilor Tineri pentru Europa de Mâine Târgoviște și Youth 4 All Pucioasa și ai “Ștefan și Chivulescu”- Societate Civilă Profesională de Psihologie Târgoviște. Consultarea se va desfășura cu sprijinul Primăriei, Consiliului Local și Bibliotecii Publice Dragodana și al Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște.

România va prelua pentru prima oară Preşedinţia semestrială a Consiliului UE la 1 ianuarie 2019, fiind prima din trio-ul de preşedinţii pe care îl împarte alături de Finlanda şi Croaţia. Aflată la Preşedinţia Consiliului, România va trebui să propună cel puţin un proiect de concluzii pe o temă care să reflecte priorităţile ţării noastre în domeniul tineret.

Adaugă un Comentariu

*