Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ECONOMIE » CONSULTARE: Spuneţi-vă părerea despre Ghidul Solicitantului pentru incubatoare de afaceri!

CONSULTARE: Spuneţi-vă părerea despre Ghidul Solicitantului pentru incubatoare de afaceri! 

regio

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional a publicat în astăzi, 22 februarie 2017, spre consultare publică, Ghidul Solicitantului. Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul priorității de investiții 2.1. ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri” – 2.1.B Incubatoare de afaceri. Eventualele observații și propuneri pot fi transmise, la adresa info@mdrap.ro, până la data de 21.03.2017.

Finanțarea disponibilă în cadrul acestei priorități se adresează incubatoarelor de afaceri. Aceste structuri sunt constituite pentru sprijinirea firmelor nou înființate și a celor cu un istoric scurt de funcționare, pentru a furniza servicii suport de afaceri. Aceste activități vor contribui la consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor. Valoarea finanțării nerambursabile solicitate este de minimum 200.000 euro și maximum 7.000.000 euro.

Adaugă un Comentariu

*