Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » CONSUMAU CURENT ELECTRIC FĂRĂ SĂ PLĂTEASCĂ! Astăzi au fost debranșați de la rețeaua de electricitate

CONSUMAU CURENT ELECTRIC FĂRĂ SĂ PLĂTEASCĂ! Astăzi au fost debranșați de la rețeaua de electricitate 

jandarmi curent

Două persoane care aveau imobilele racordate ilegal la reţeaua de energie electrică au fost depistate de jandarmii dâmboviţeni pe raza oraşului Răcari.

Astăzi, 13 februarie a.c., un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa împreună cu reprezentanţi ai societăţii de disribuţie a energiei electrice, au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de energie electrică pe raza localităţii Răcari.

În urma acţiunii au fost depistaţi O.Ionuţ în vârstă de 21 ani şi R.Cornel în vârstă de 34 ani, care sustrăgeau energie electrică prin folosirea unor instalaţii artizanale racordate la reţeaua electrică stradală, fără a fi înregistrate şi achitate la societatea de distribuţie a energiei electrice.

Persoanelor în cauză li s-au întocmit actele de constatare, acestea fiind susceptibile de comiterea infracţiunilor de furt de energie electrică şi folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, actele fiind înaintate structurilor abilitate, pentru finalizarea cercetărilor.

Sursa: IJJ Dâmbovița

Adaugă un Comentariu

*