Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 26, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » CONTRACT: Primăria Titu a obţinut finanţare pentru cele două licee din oraş

CONTRACT: Primăria Titu a obţinut finanţare pentru cele două licee din oraş 

licee titu

Primarul oraşului Titu, Traian Niculae, a semnat, săptămâna trecută, două contracte de finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale, în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală, etapa a II-a. Acestea vizează modernizarea şi dotarea liceelor „Goga Ionescu” şi „I.C. Vissarion”, în vederea obţinerii autorizaţiei de funcţionare PSI. Valoarea celor două proiecte depăşeşte 2,4 milioane de lei (24 de miliarde de lei vechi).

Tot cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării, administraţia de la Titu va implementa un proiect similar la Şcoala nr. 2 Titu-Târg şi va construi străzi în zona Titu-Nou, cea din urmă investiţie având o finanţare de peste 6,6 milioane de lei (66 miliarde lei vechi). Contractele au fost semnate în lunile noiembrie şi decembrie 2017, iar lucrările vor demara după parcurgerea etapei de licitaţie publică.

titu nouÎn ceea ce priveşte Liceul Teoretic „I.C. Vissarion”, Primăria Titu a depus la ADR Sud Muntenia, în octombrie 2017, un proiect de accesare fonduri europene cu ajutorul cărora să fie reabilitate corpurile de clădiri. Valoarea totală a investiţiei a fost estimată la 7,9 milioane de lei. Administraţia locală de la Titu a pregătit documentaţii şi pentru Liceul „Goga Ionescu” şi Şcoala Generală „pictor Nicolae Grigorescu”, în vederea dezvoltării infrastructurii educaţionale, proiecte care vor fi depuse imediat ce se deschid axele europene de finanţare.

Adaugă un Comentariu

*