Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » CONTRE: Liberalii Prisăcaru şi Dumitrescu luptă pe faţă pentru candidatura de primar al Târgoviştei

CONTRE: Liberalii Prisăcaru şi Dumitrescu luptă pe faţă pentru candidatura de primar al Târgoviştei 

Claudiu Dumitrescu (stânga) şi Ciprian prisăcaru (dreapta)

Este clar, în PNL a început competiţia pentru ocuparea poziţiei de candidat pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte! S-a văzut acest lucru şi în şedinţa de astăzi a Consiliului Local Municipal, când, între Ciprian Prisăcaru şi Claudiu Dumitrescu, au existat divergenţe vizibile pe seama unui proiect de hotărâre ce viza aprobarea unor contracte de închiriere teren pentru activităţi de comerţ.

Prisăcaru a cerut mai multă atenţie la acordarea concesionărilor, invocând două motive: aspectul inestetic al comerţului la tarabă sau pe trotuar şi cel ce ţine de aglomeraţia stradală. Doctorul Dumitrescu a marşat pe ideea de stânga a colegului Răducanu, de la Partida Romilor, că nu trebuiesc desfiinţate locurile de muncă existente.

Contrele între cei doi colegi de partid, concurenţi în cursa internă pentru funcţia de edil al municipiului Târgovişte, au fost sesizate rapid şi de consilierii PSD care s-au amuzat şi l-au aplaudat pe doctorul Dumitrescu pentru punctul de vedere diametral opus de cel al fostului viceprimar Prisăcaru, pus pe tapet pe un ton uşor populist, aducător de simpatie şi, evident, menit să înăbuşe opinia lui Prisăcaru.

3 Răspunsuri la CONTRE: Liberalii Prisăcaru şi Dumitrescu luptă pe faţă pentru candidatura de primar al Târgoviştei

 1. Remus

  Pai cu populisme vrea sa vina la primarie, Dumitrescu?
  Sa vina unul cu o vizziune clara si sa faca ce trebuie, nu populisme si pareri „Raducaniene”. Normal ca PSD-istii au aplaudat, le convine un candidat slab.

   
 2. Enache Lucian

  Domnul medic Dumitrescu este mai greu/gras decat domnul profesor Prisacaru. Uneori functia de primar se obtine pe un vot populiast mai ales pentru candidatii din opozitie care nu au ce rezultate sa prezinte daca nu au facut suficiente poze cu ultimile asfaltari din municipiu,dacu nu se fotografiaza cu cei premiati pentruv reultate deosebite in invatamant si sport . Pentru PNL senzatia de lipsa de unitate va diminua numarul de voturi pentru consilierii municipali. Dar mai e pana la alegeri.

   
 3. Adi S.

  Unii vor sa curatam orasul, altii vor sa ramanem un amarat de targ de provincie …
  Oare goana asta dupa simpatie si articolele de presa fortate pentru a iesi in fata ale unora, credeti ca sunt bune?

   

Adaugă un Comentariu

*