Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » CONTROALE: Poliţia Locală Târgovişte, cu ochii pe cetăţenii care aruncă gunoaiele aiurea!

CONTROALE: Poliţia Locală Târgovişte, cu ochii pe cetăţenii care aruncă gunoaiele aiurea! 

gunoaie 1

Târgoviştenii obişnuiţi să arunce gunoaiele la întâmplare ar fi bine să intre în legalitate, adică să folosească locurile special amenajate de autorităţi, dacă vor să nu fie sancţionaţi contravenţional. De astăzi, Poliţia Locală Târgovişte a demarat o amplă acţiune de verificare în zonele unde se depozitează resturi de materiale de construcţii şi deşeuri menajere, dar şi în perimetrul europlatformelor amenajate.

Potrivit normelor în vigoare, cuantumul amenzilor este cuprins între 500 şi 1.000 de lei, în cazul „aruncării sau depozităţii pe domeniul public precum şi în alte locuri publice a reziduurilor menajere şi vegetale, a molozului şi a altor reziduuri, a bunurilor materiale de orice fel, ca: utilaje, ambalaje, tonete, chioşcuri, mese, construcţii metalice, materiale de construcţii de orice fel, caroserii de autovehicule, autovehicule de orice fel: degradate, avariate, dezmembrate parţial sau total, cu sau fără numere de înmatriculare. Depozitarea materialelor de construcţii şi montajul schelelor pe trotuare, carosabil, zone verzi, în vederea executării lucrărilor de construcţii sau reparaţii se va putea realiza numai după aprobarea solicitării scrise, a plăţii taxelor legale şi emiterea autorizaţiei de către birourile de specialitate ale Primăriei Municipiului Târgovişte”.

Adaugă un Comentariu

*