Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, septembrie 28, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CONTROL DINAINTE ANUNŢAT? Ca să se salveze, şoferii au debarcat pasagerii în ploaie

CONTROL DINAINTE ANUNŢAT? Ca să se salveze, şoferii au debarcat pasagerii în ploaie 

autobuz atyc

Dacă deţii informaţia, eşti tare. Te pui la punct rapid! Dacă nu, creezi haos, bulibăşeală. Cititorii noştri ne-au semnalat că astăzi, la prânz, a fost isterie în autogara Atyc, de pe Bulevardul I.C. Brătianu din Târgovişte.

Călătorii, obişnuiţi până acum să circule claie peste grămadă, s-au grăbit să se urce în microbuze, mai ales că afară ploua. Şi, surpriză! Când locurile s-au ocupat, şoferii le-au interzis să se mai îmbarce şi i-au trimis să caute alte mijloace de transport. Ce-i drept, asta-i legea, dar oamenii ştiau ei ce ştiau. Niciodată nu s-a procedat aşa!

Totul a pornit se pare de la un control pe traseu. Unii conducători auto au primit rapid informaţia şi, de frica amenzii, s-au conformat, mai ales că au avut susţinerea conducerii societăţii de transport care a suplimentat astăzi numărul de microbuze pe fiecare cursă în parte.

Au fost însă şi şoferi surprinşi pe traseu. Şi ce credeţi că au făcut când au primit telefon în legătură cu controlul? Au dat pasagerii jos în ploaie! Pe moment, au motivat că au probleme cu maşina şi că trebuie să se întoarcă la bază. Gesturi de-a dreptul revoltătoare!

Nu este exclus ca verificările de astăzi să aibă legătură cu preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu, care i-a avertizat pe transportatori încă de la sfârşitul anului trecut, că în 2013 vor fi intensificate controalele, fiindcă nu va mai tolera ca legea să fie călcată în picioare, iar călătorii să fie batjocoriţi. Astăzi, din păcate, pasagerii au fost din nou bataia de joc a societăţii de transport Atyc, aşa că, în viitor, Adrian Ţuţuianu trebuie să aibă grijă să nu mai… „transpire informaţia”.

Despre condiţiile pe care le oferă unele societăţi de transport călători din judeţul Dâmboviţa, incomod-media.ro va declanşa o amplă anchetă de presă. Vrem să vă arătăm cum se prezintă aşa-zisele autogări ale transportatorilor, ce condiţii li se oferă pasagerilor şi cum sunt îmbarcaţi călătorii direct din stradă.

CITEŞTE ŞI „ADRIAN ȚUȚUIANU, CU TUNURILE PE TRANSPORTATORI! Cine nu este în regulă, nu mai funcționează”

Adaugă un Comentariu

*