Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 23, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » CONTROVERSĂ: Asociaţia Comunelor nu-şi asumă ordonanţa privind migrarea aleşilor locali

CONTROVERSĂ: Asociaţia Comunelor nu-şi asumă ordonanţa privind migrarea aleşilor locali 

emil draghici

Emil Drăghici – preşedintele Asociaţiei Comunelor din România şi primar la Vulcana Băi, judeţul Dâmboviţa, este la un pas să şi-l facă duşman pe Liviu Dragnea. Totul a pornit de la faptul că s-a vehiculat mult în presă că Asociaţia Comunelor din România este iniţiatoarea de bază a ordonanţei de urgenţă privind migraţia aleşilor locali.

La vremea aprobării controversatului act normativ, Liviu Dragnea şi-a argumentat iniţiativa spunând că solicitările au venit de la primarii care se plâng că nu pot înfăptui cum se cuvine actul administrativ şi că există riscul ca activitatea să se blocheze.

Emil Drăghici a declarat că lucrurile nu au stat chiar aşa. Preşedintele Asociaţiei Comunelor din România a precizat că a primit textul ordonanţei, urmând a fi discutat în cadrul asociaţiei. Conducerea l-a trimis şi în ţară, primarilor, pentru a fi dezbătut. Din păcate, actul normativ privind migrarea aleşilor locali a intrat în discuţie şi aprobat în şedinţa de guvern, după circa 30 de minute de la trimiterea documentului în teritoriu.

Adaugă un Comentariu

*