Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, septembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » COPY-PASTE la PSD Dâmboviţa!

COPY-PASTE la PSD Dâmboviţa! 

Sursa foto: Captură MDI TV

Înnebuniţi să scoată pe piaţă cât mai repede şi cât mai multe flyere şi pliante, multe nereuşite, cu şiruri de realizări expuse contabiliceşte şi fotografii neinspirate, PSD Dâmboviţa a folosit în unele cazuri şi metoda copy-paste. Adică, mulţi văd, puţini cunosc!

Aşa s-a întâmplat în cazul localităţilor Ulmi şi Comişani. Pe pliantul de prezentare a obiectivelor înfăptuite la Ulmi sub mandatul lui Nicolae Vărzaru, apar ca realizări grădiniţele din… Lazuri şi Comişani, comuna Comişani!

Gafa este una enormă şi poate bulversa electoratul, îl poate determina pe cetăţeanul alegător, şi aşa sceptic în ceea ce îi priveşte pe oamenii politici şi promisiunile lor, să nu mai privească cu încredere nici măcar spre materialele propagandistice tip… ghiveci.

Cum să treci în pliantul electoral al unei comune obiectivele dintr-o altă localitate? Este de râsul curcilor! O dovadă că la PSD se lucrează la normă, maşinal, fără prea mare grijă faţă de alegător. Probabil s-a mers pe ideea dacă e mult, nu se vede!

Greşeala s-a datorat şi serviciului uzinal prin care se face acum campanie la PSD Dâmboviţa, de publicitatea electorală a tuturor edililor social-democraţi din judeţ ocupându-se organizaţia judeţeană.

3 Răspunsuri la COPY-PASTE la PSD Dâmboviţa!

 1. Jos Tutuienii psihopati

  Ca Tutuianu promoveaza prostii pe post de genii nu e o surpriza. Individul nu are valoarea sa discearna VALOAREA. Electorat PSD!!! Nu e nevoie sa asteptati faina si uleiul de la tutuieni in schimbul votului. Sunt alte cai va luati singuri uleiul si faina fara sa va milogiti la jigodiile psd-isto-staliniste.

   
 2. Impotriva nemerniciei

  Si zii asa Tutuiene!!Ne indemni la generozitate si iertare!!!Stii tu ce inseamna generozitate si iertare , netrebnicule. Iti spun eu ce ai facut cu generozitate ta – ai impartit cu „generozitate” abuzuri, marlanii ,mizerii unor oameni care nu ti-au facut nimic doar pentru motivele ca i-ai avut „la mana” sau pebtru ca asa te-a pus vreun idiot sau vreo amanta nemernica.Asta e „generozotatea” ta , nemernicule. Indemni la iertare???? Stii tu ce aia iertare, „posedatule”???? Vrei sa te iertam pentru magariile , abuzurile, furturile pe care le-ai infaptuit si „eventual” sa ne simtim tot noi vinovati??? Este dus cu capul , baaa baiatule!!! Mars drakului de aici !!! Hai ca mai ai 2 luni si poate scapam de tine. Daca tot il clamezi de D-zeu, atunci iti urez sa ai parte exact de ceea ce ai facut tu unor oameni nevinovati , nenorocitule!!! Amin!!!

   
 3. Wilhelm Tell

  Ma bucur ca dambovitenii au deschis ochii! Sper sa fie cat mai multi care sa vada ca viitorul lor sta in mainile lor, iar nenorocirea in mainile PSD-istlor!

   

Adaugă un Comentariu

*