Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 10, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » CORNELIU ȘTEFAN DESPRE ALEGERILE DIN TSD: Nu am vrut să particip la “Românii au talent” în varianta PSD Dâmboviţa

CORNELIU ȘTEFAN DESPRE ALEGERILE DIN TSD: Nu am vrut să particip la “Românii au talent” în varianta PSD Dâmboviţa 

corneliu stefan

Dragi prieteni, regret să constat că am avut dreptate. Îmi pare rău, aş fi vrut să nu am. Au trecut şi alegerile la tineret, a câştigat cine trebuia, mergem mai departe. Dar oare chiar mergem înainte dacă trucăm alegeri şi ameninţăm delegaţi, dacă măsluim buletine de vot, dacă regizăm o democraţie internă ca într-un regim dictatorial?

Oare am avut dreptate cand am spus ca staff-ul tehnic de la partid s-a ocupat de Conferinta TSD Dambovita??? DA AM AVUT DREPTATE!

După aceste alegeri, mulţi m-au sunat şi mi-au spus că înţeleg de ce m-am retras. Şi au avut dreptate. Nu am vrut să particip la “Românii au talent” în varianta PSD Dâmboviţa, în care aplauzi din inimă şi votezi din interes.
L-am admirat şi susţinut pe Andrei Albu şi o fac în continuare. Bravo Andrei! Trebuie sa stii cat tu ai castigat. Toti din sala stiu ca Andrei Albu a castigat.

Viitorul va dovedi că tu ai câştigat aseară, iar TSD Dâmboviţa a pierdut!

Membru PSD Dambovita
CORNELIU STEFAN
www.corneliustefan.ro

Răspuns la CORNELIU ȘTEFAN DESPRE ALEGERILE DIN TSD: Nu am vrut să particip la “Românii au talent” în varianta PSD Dâmboviţa

  1. geeorge lixandru

    pai daca la razvad,a castigat un securist,la tineret trbuia un lingau.deaia a ajuns tara asta unde e acum,pt ca lingaii care de cele mai multe ori sunt si niste incompetenti,sunt pusi in functii de conducere.in aceasta tara nu ai voie sa-i spui sefului cat e de prost ca esti mazilit.pacat de oamenii de calitate,ca au ramas cam putini.

     

Adaugă un Comentariu

*