Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, februarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » CORNELIU ŞTEFAN: «OAMENI DE BINE» DIN PARTID MI-AU PREZIS CĂ SE VA FACE DREPTATE ŞI VOI FI DAT AFARĂ DIN PSD!

CORNELIU ŞTEFAN: «OAMENI DE BINE» DIN PARTID MI-AU PREZIS CĂ SE VA FACE DREPTATE ŞI VOI FI DAT AFARĂ DIN PSD! 

corneliu stefan

Fostul preşedinte al tinerilor social-democraţi, Corneliu Ştefan, continuă să vorbească, indiferent de riscuri, despre acţiunile nedemocratice din interiorul PSD Dâmboviţa. În cel de-al doilea mesaj către colegii săi din Organizaţia de Tineret a PSD, Corneliu Ştefan spune că au apărut deja „oameni de bine” care i-au prezis că se va face dreptate şi că va fi dat afară din partid!

“Dragi prieteni, nu pot fi ipocrit să spun că nu mă simt măgulit de faptul că mulţi la ora aceasta va ganditi la demisii din functiile care le detineti in cadrul organizatiei TSD Dambovita, pentru a susţine gestul meu. SUNT MĂGULIT, DAR SUNT ŞI ÎNGRIJORAT. Demisia mea este un act personal, care nu vreau să se transforme într-un curent de opinie. Eu sunt şi voi rămâne social democrat, iar voi sunteţi la fel. Vă ştiu, vă apreciez, vă mulţumesc pentru ceea ce aţi făcut în organizaţie. Fără voi, PSD nu câştiga bătălia electorală. O ştiu şi seniorii, chiar dacă nu toţi o recunosc!

Celor care aveti de gand sa faceti acest gest, vă spun să vă mai gândiţi. Funcţiile sunt trecătoare, iar dacă nu construim ceva în spatele lor, şi noi, oamenii implicaţi politic, suntem la fel!

În concluzie, eu nu plec din partid! Sunt „oameni de bine” care mi-au prezis că se va face dreptate şi că voi fi dat afară! Nu ştiu dacă acest lucru se va întâmpla, dar să aşteptăm să ajungem acolo!”, le-a transmis Corneliu Ştefan colegilor săi din TSD.

3 Răspunsuri la CORNELIU ŞTEFAN: «OAMENI DE BINE» DIN PARTID MI-AU PREZIS CĂ SE VA FACE DREPTATE ŞI VOI FI DAT AFARĂ DIN PSD!

 1. LUDMILLA PUTIN - PRESEDINTA UNEI TARI

  Daca vine tanti imbracata casual si altii se inteleg pe la spate . Daia vine una in falimentul cu jegul

   
 2. LUDMILLA PUTIN - PRESEDINTA UNEI TARI

  stefane , spui-i luio tanti Plumb ca Wasingtonul i-a lasat din 20087-2009 . S-au restras din Europa de Est . V-=au facut prfa pe toti . Clasa politica este varza , v-TI MERGE LA PUSCARIE PENTRU SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE.

   
 3. LUDMILLA PUTIN - PRESEDINTA UNEI TARI

  Ti-o fi prezis iesirea din partid pedeleii aia racolati de niste companii private care fac regula in Pentagon cu simulatoarele expirate si depasaite de tehnologie.

   

Adaugă un Comentariu

*