Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, decembrie 4, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CRIMINALUL LICEANULUI ALEXANDRU ȘTEFAN ȚINEA SUB TEROARE COMUNA GURA OCNIȚEI! Irinel Vlad a atacat cu cuțitul și în luna iulie 2012. VEZI VIDEO!

CRIMINALUL LICEANULUI ALEXANDRU ȘTEFAN ȚINEA SUB TEROARE COMUNA GURA OCNIȚEI! Irinel Vlad a atacat cu cuțitul și în luna iulie 2012. VEZI VIDEO! 

criminal irinel vlad 1

Când au văzut la televizor nenorocirea, oamenii din Gura Ocniței și-au dat drumul la gură. Ne-au declarat că ei au de foarte multă vreme necazuri cu Irinel Vlad, tânărul de 18 ani care l-a omorât ieri pe liceanul Alexandru Andrei Ștefan cu o lovitură de cuțit aplicată cu precizie în zona gâtului.

În luna iulie 2012, Irinel Vlad a provocat un scandal monstru într-un bar din Gura Ocniței, lovindu-l cu cuțitul pe un bărbat de 36 de ani, care i-a cerut să nu se mai joace ostentativ cu arma albă în fața sa.

Pe motiv că rana victimei este superficială, bărbatul de 36 de ani reușind să se ferească la timp, Irinel a scăpat atunci fără să fie pedepsit. Cu siguranță dacă s-ar fi acționat altfel, nu s-ar mai fi ajuns la crima de ieri, iar Alexandru Andrei Ștefan s-ar fi bucurat în continuare de viață.

VEZI VIDEO

6 Răspunsuri la CRIMINALUL LICEANULUI ALEXANDRU ȘTEFAN ȚINEA SUB TEROARE COMUNA GURA OCNIȚEI! Irinel Vlad a atacat cu cuțitul și în luna iulie 2012. VEZI VIDEO!

 1. Bismark

  Cum adica tinea sub teroare oamenii? Ce dracu face politia, justitia? Unde traim, in jungla??????? Animalul era in libertate ca nu s-a sesizat nimeni sau nu a avut curaj nimeni ca sa-l linisteasca? Tara de babuini, asta e Ro unde naiba m-am nascut si rau imi pare.

   
 2. Popescu

  Politia e de vina, pentru ca daca isi facea datoria d ela inceput nu se mai ajungea la crima asta d ela liceu. Puscarie pe viata i-as da nenorocitului. DEMISIA pentru toate capetele incoronate ale politiei si jandarmeriei!

   
 3. tancomi

  Si daca toti stiau de acest criminal politia de ce dracu mai ia retributie oameni din GURA OCNITEI nu stia de el nu se stie ca in bar la 7 LEI se consuma de toate TREZITIVA bai oameni muriti nevinovati pe srada politia din RAZVAD nu stia de acest nenorocit sau le era frica de el plecatii bai agentilor la cules de capsuni fac copii astea ce vor din voi ce mi-ar place acesti politisti care tolereaza aceste lucruri sa fie afectati la fel ca acesti parinti

   
 4. andrei

  OOAMENI BUNI SI GHEBOIENI IN COMUNA TATARANI SE VA INTAMPLA LA FEL!SUNT ANUMITI INFRACTORI CARE FAC LEGEA TINUTi IN BRATE DE LUMEA INTERLOPĂ SI DE SEFUL DE POST MARIAN SI DE SEFUL UNUL DIN GHEBOIENI CARE ARE O CÎRCIUMA UNDE STAU TOTI DROGATII. Rog pe aceasta cale sa faca ceva seful Ipj Dâmboviţa. In fiecare seara se sparge câte o casa si nu le face nimeni nimic. OAMENI BUNI O SA NE VINA SI NOUA RÂNDUL. Jos seful de post Marin Cantina si primarul care nu face nimic.

   
 5. tancomi

  Cum isi permite acest FLORICEL el cat a fost politist cate case si-a lut si ce lucruri extraordinare a facut numai cine nu-l cunoaste ii da dreptete luati masuri domnule TUTUIANU

   
 6. omu`care-ti ia viata

  Este pentru Butterfly, condamnam pentru omor calificat…defapt, pentru autoaparare doar ca sclavii…

  http://www.youtube.com/watch?v=KS3yriBvzjM

  Liberare usoara!

   

Adaugă un Comentariu

*