Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » CRISTOIU: Declarația deputatului Cezar Preda despre premierul Tudose este o nerozie la pătrat!

CRISTOIU: Declarația deputatului Cezar Preda despre premierul Tudose este o nerozie la pătrat! 

ion cristoiu - cezar preda

Deputatul PNL Cezar Preda a lansat în eter, săptămâna trecută, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Târgopviște, o declaraţie de laudă la adresa premierului Mihai Tudose, declarație care a aprins media din România, dând naştere la tot soiul de comentarii şi speculaţii. Pentru elogiul adus primului ministru al României, Cezar Preda a fost taxat dur şi de maestrul Ion Cristoiu. Celebrul analist politic a precizat, într-un editorial publicat pe blogul personal, că declaraţia deputatului de Dâmbovița este o nerozie la pătrat.

„Mai întîi, pentru că prin ea autorul apare ca singura persoană din Republica noastră care nu numai că nu-l critică pe Mihai Tudose, dar mai mult, îi face un portret de personalitate ieşită din comun. După cum au remarcat mulţi jurnalişti, despre Mihai Tudose n-au avut neghiobia să vorbească aşa nici liderii PSD. Cezar Preda ar fi fost nerod şi dacă ar fi făcut asta în calitate de simplu cetăţean .Cezar Preda e însă deputat PNL, principalul partid de Opoziţie.

E o premieră postdecembridstă elogierea de către un lider al Opoziţiei a primului ministru. Mai ales că e vorba de cel mai hulit prim ministru din post decembrism. Desigur, dacă ne gândim că Cezar Preda e membru al Comisiei de control al SRI, s-ar putea să nu mai fie vorba de nerozie! Pe unii îi bate soarele în cap. Pe alţii însă umbra Pădurii Băneasa”, a spus Ion Cristoiu în editorialul său.

Adaugă un Comentariu

*