Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 5, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CRISTOIU: „Nea Ţuţu al PSD-ului controlat de Liviu Dragnea” practică o albire a SRI!

CRISTOIU: „Nea Ţuţu al PSD-ului controlat de Liviu Dragnea” practică o albire a SRI! 

Maestrul Ion Cristoiu (Sursa foto: mediastiriv1.freenode.ro)

Maestrul Ion Cristoiu confirmă astăzi, într-un editorial publicat pe blogul său, teoria vehiculată în ultimele zile de mulţi oameni de presă, cum că între Liviu Dragnea şi preşedintele Klaus Iohannis s-a semnat armistiţiul. Adevărul este că nu au răsuflat în spaţiul public amănunte despre întâlnirea dintre Iohannis, Dragnea şi Tăriceanu, de după remanierea Guvernului Grindeanu.

Spune Ion Cristoiu că, din acea zi, PSD a încetat să-l mai atace pe şeful statului, ba chiar a început să-i laude comportamentul. Nu scapă de analiza maestrului Cristoiu nici Adrian Ţuţuianu, şeful Comisiei de Control SRI, pe care l-a catalogat a fi „Nea Ţuţu al PSD-ului controlat de Liviu Dragnea”. Spune Cristoiu că se practică o albire a SRI prin Comisia de Control pe care o coordonează Ţuţuianu.

Nici cu DNA-ul nu ar mai avea probleme PSD-iştii. Declaraţia de ieri a lui Dragnea, cum că nu este de acord cu demiterea Laurei Codruţa Kovesi, i-a bulversat pe mulţi. Mircea Badea, unul dintre combatanţii media anti abuz, antibinom, şi-a arătat uimirea faţă de declaraţia lui Dragnea.

„Pentru încălcarea Constituţiei, a separării puterilor în stat şi poliţie politică nu pot să cer demisia nimănui? Tocmai a spus Curtea Constituţională că s-a încălcat separarea puterilor în stat. Şi-a arogat puteri pe care nu le are. A făcut poliţie politică. Domnului Dragnea i se pare o bagatelă arogarea unei puteri care aparţine unei alte instituţii? Sunt oameni în închisoare pentru mult mai puţin de atât”, a spus, mirat, Mircea Badea în emisiunea „Ăn Gura Presei” de aseară.

Adaugă un Comentariu

*