Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 24, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » CROS: Peste 1.500 de oameni vor alerga pentru sănătate, la Pucioasa!

CROS: Peste 1.500 de oameni vor alerga pentru sănătate, la Pucioasa! 

Saptamana-europeana-a-sportului2

Sâmbătă, 30 septemb rie, de la ora 11:00, la Pucioasa, în judeţul Dâmboviţa, se va da startul crosului „Alerg pentru sănătate”, organizat de Federația Română Sportul pentru Toți, în parteneriat cu Asociația Județeană Sportul pentru Toți – Dâmbovița, Primăria Pucioasa și Consiliul Județean Dâmboviţa. Sunt aşteptaţi în parcul oraşului peste 1.500 de participanţi de toate vârstele. Competiţia se va desfăşura pe următoarele categorii de vârstă: 7-11 ani, 12-15 ani, 16-18 ani, 18-35 ani și peste 35 ani. Vor fi organizate activități sportive și de fitness, jocuri recreative și dansuri, iar trupa de dans BOOM BOOM M.A. din Pantelimon va oferi participanților un mini-spectacol.

„Este pentru prima dată când organizăm un astfel de eveniment, care dorim să devină tradiție în orașul nostru. Suntem fericiți că putem oferi copiilor și adulților din Pucioasa un astfel de eveniment de anvergură, care invită la mișcare pentru sănătate. Vom petrece un moment frumos împreună!”, a spus primarul Constantin Ana.

Evenimentul de la Pucioasa este inclus în programul de acţiuni organizate de Federaţia Română Sportul pentru Toţi, în Capitală şi în 30 de judeţe ale ţării, pentru a marca a treia ediţie a „Săptămânii Europene a Sportului” în România. Tema generală a campaniei rămâne „#BeActive” și ar trebui să încurajeze orice persoană să fie activă pe durata acestei săptămâni și să rămână activă pe parcursul întregului an. Anul acesta, „Săptămâna Europeană a Sportului” va reuni, în 32 de țări, peste 9 milioane de participanți la mai mult de 33.700 de evenimente.

Răspuns la CROS: Peste 1.500 de oameni vor alerga pentru sănătate, la Pucioasa!

  1. dinut

    AU FOST INTREBATI DACA AU MANCAT IN ACEASTA DIMINEATA PE ACESTI VETERANI ???

     

Adaugă un Comentariu

*