Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 11, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CRUZIME: Câine, înjunghiat pe o stradă din Târgovişte! Agresorul nu este la prima faptă!

CRUZIME: Câine, înjunghiat pe o stradă din Târgovişte! Agresorul nu este la prima faptă! 

caine injunghiat

Mai mulţi târgovişteni din zona Laminorului au contactat conducerea Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor „Sufleţel” cu privire la faptul că un individ a maltratat şi înjunghiat o căţeluşă. Spun oamenii că bărbatul nu ar fi la prima faptă de acest gen.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de la Poliţia Municipiului Târgovişte, care efectuează cercetări pentru identificarea şi tragerea la răspundere a agresorului. De asemenea, reprezentanţii Asociaţiei Sufleţel au solicitat sprijinul Direcţiei Sanitar Veterinare – Departamentul Poliţia Animalelor, astfel încât asemenea acte de barbarie să nu se mai întâmple în municipiul Târgovişte.

Câinele, care prezenta traumatisme multiple şi plăgi înjunghiate cu armă albă, a fost preluat şi transportat pentru îngrijiri de specialitate la medicul veterinar Cosmin Ion Mateescu, după care a fost cazat în adăpostul privat administrat de Cristina Păun – vicepreşedinta Asociaţiei Sufleţel din Târgovişte.

În 2013, în Târgovişte, s-au întâmplat două cazuri de barbarie extremă. Primul s-a consumat în Micro IV, unde un individ certat cu legea a înjunghiat în văzut lumii un biet câine care dormea liniştit la soare. Două luni mai târziu, în Micro XI, alt barbar cu chip de om i-a tăiat unui câine jugulara.

În 2015, chiar în Săptămâna Patimilor, au existat târgovişteni care s-au distrat împuşcând câini. Din trupul firav al unui patruped lăsat să agonizeze la margine de drum, în zona industrială a oraşului, au fost extrase nu mai puţin de 24 de alice.

Cetăţenii trebuie să ştie că, potrivit legislaţiei în vigoare, cruzimile faţă de animale se pedepsesc nu doar cu amendă, ci şi cu zile de închisoare.

Certificat Veterinar

Răspuns la CRUZIME: Câine, înjunghiat pe o stradă din Târgovişte! Agresorul nu este la prima faptă!

  1. Romania Fara Caini

    Daca cainele ataca atunci omul se apara este LOGIC

     

Adaugă un Comentariu

*