Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 3, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » CSM Târgovişte a câştigat Cupa României la baschet feminin

CSM Târgovişte a câştigat Cupa României la baschet feminin 

CSM Targociste a castigat primul trofeu disputat in 2012, Cupa Romaniei, dupa ce a invins in finala pe CSM Sportul Studentesc cu 72-39, dupa un meci pe care l-a dominat de la un capat la celalalt.

Declaratii dupa meci:

Predrag Vasici (antrenor CSM Sportul Studentesc): „Nu s-a pus nicio clipa problema castigatoarei astazi. Trebuie sa fiu onest si sa recunosc ca performanta noastra de a juca finala Cupei se datoreaza si norocului pe care l-am avut la tragerea la sorti, am beneficiat de un culoar favorabil pana in finala. Pentru CSM Bucuresti si Sportul Studentesc, aceasta performanta, de a fi finalistii Cupei Romaniei, in chiar primul an de parteneriat, ne da sperante ca, pe viitor, colaborarea poate continua si ca putem obtine rezultate si mai bune. Personal, pentru mine e o satifactie ca, in cei sase ani si jumatate petrecuti in Romania, am ajuns de patru ori intr-o finala a unei competitii nationale. Felicit echipa CSM Targoviste si ii doresc mult succes in campionat si la toamna in cupele europene.”

Florin Nini (antrenor CSM Targoviste): „Am castiga un meci pe care l-am dominat clar. S-a vazut o diferenta evidenta intre cele doua loturi. Imi felicit elevele pentru performanta, ne bucura acest trofeu, desi, sincer, cu un ochi radem, ne bucuram, cu celalalt doar…schitam un zambet, pentru ca suntem constienti ca trebuie sa castigam si titlul national si abia apoi vom putea sa ne declaram pe deplin fericiti.”

In finala mica a competitiei, ICIM UVG Arad a trecut net de Rapid Bucuresti, cu 61-42.

La finalul competitiei, organizatorii au desemnat echipa turneului: Cristina Perta (Rapid), Gaati Werema (CSM Sportul Studentesc), Monika Brosovszky (ICIM UVG Arad), Cristina Ciocan si Chrissy Givens (CSM Targoviste).

MVP al competitiei a fost desemnat Monika Brosovszky (ICIM UVG Arad).

Sursa: Federaţia Română de Baschet

Adaugă un Comentariu

*