Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 27, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » CSM Târgovişte caută antrenori pentru echipele de baschet şi volei

CSM Târgovişte caută antrenori pentru echipele de baschet şi volei 

CSM Targoviste

La echipele feminine de baschet şi volei ale Clubului Sportiv Municipal Târgovişte se încearcă, în această vară, aducerea unor antrenori valoroşi. Conducătorii clubului dâmboviţean sunt decişi să găsească înlocuitori pe măsură pentru Dan Fleşeriu şi Dragan Nesic, astfel încât cele două formaţii să poată ajunge din nou pe culmile perfomanţei.

Oficialii de la CSM au început deja să poarte discuţii cu mai mulţi tehnicieni străini şi din ţară, care pot antrena lângă Turnul Chindiei în viitorul apropiat. Din spusele acestora, o decizie clară în privinţa noilor antrenori se va lua după rectificarea de buget. În prima fază, după mai multe runde de negocieri, şefii clubului târgoviştean ar fi ajuns la anumite acorduri cu un antrenor spaniol de a prelua echipa de volei şi cu altul sârb de a conduce pe cea de baschet.

„Încercăm să găsim cei mai buni antrenori pentru echipele clubului nostru. Suntem în discuţii cu mai muţi tehnicieni români şi străini. Cu unii dintre ei am ajuns la anumite acorduri, dar o decizie clară în privinţa lor o vom lua după rectificarea de buget. În principiu, ne dorim să aducem antrenori cu o bogată experienţă internaţională pentru a putea ajunge din nou la cele mai bune rezultate. Cu siguranţă, în cel mai scurt timp, o să găsim cele mai bune soluţii de antrenorii pentru echipele baschet şi volei”, ne-a declarat Ciprian Iugulescu, preşedintele lui CSM Târgovişte.

În ultimul sezon, echipa de baschet, cu Dan Fleşeriu la timonă (plecat la Atlassib Sibiu), a cucerit titlul de campioană, iar echipa de volei, pregătită de Dragan Nesic (plecat la Bursa Buyukşehir), a ajuns vicecampionă naţională.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*