Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » CU TOATE FORȚELE ÎNAINTE! PIDU a transformat Târgoviștea într-un șantier de modernizare

CU TOATE FORȚELE ÎNAINTE! PIDU a transformat Târgoviștea într-un șantier de modernizare 

asfaltare targoviste

Lucrările prevăzute în Planul integrat de dezvoltare urbană (PIDU) se desfășoară în condiții bune, mai ales că și vremea ține cu constructorul. S-au deschis șase fronturi de lucru pentru a se acoperi o cât mai mare zonă a orașului și a scurta perioada în care Târgoviștea este… sub asediu.

Echipa de conducere a Executivului Primăriei Târgoviște a inspectat astăzi șantierul deschis pe strada I.E. Florescu, iar la final primarul Gabriel Boriga, viceprimarii Ioan Țuțuianu și Ciprian Prisăcaru, și city managerul Gabriel Cioacă s-au declarat mulțumiți de stadiul lucrărilor.

„Avem bordurile deja montate, trotuarele conturate, iar stâlpii de iluminat urmează să fie montați acolo unde este nevoie sau să fie schimbate corpurile de iluminat. Au fost dezafectate și câteva sute de garaje, urmând să se amenajeze parcări moderne. Acum o lună de zile, aveam o stradă cu asfalt învechit, cu gropi și borduri vechi, iar acum putem vedea un terasament balastat gata pentru asfaltare. În unele zone, s-a turnat deja primul strat. Se lucrează la capacitate maximă, vremea ne ajută și nu cred că vor apărea întârzieri la această lucrare”, a declarat primarul Gabriel Boriga.

Edilul a făcut apel la locuitorii orașului să nu-și închipuie că lucrările ce se execută în cartierele Micro XI și XII nu vor fi de calitate fiindcă se înlătură stratul de beton turnat în 1970.

„Se îndeplinesc toate normativele europene în privința asfaltării. Lucrările vor fi de calitate superioară și cu termen de garanție de cel puțin cinci ani”.

2 Răspunsuri la CU TOATE FORȚELE ÎNAINTE! PIDU a transformat Târgoviștea într-un șantier de modernizare

  1. Cucu

    Se lucreaza incet, dar cu ghenele de gunoi in mijlocul parcarii din micro 12 ce faceti? Un chici ieftin!

     
  2. Alina

    in sfarsit, se lucreaza si la noi cum trebuie! multumim domn primar pt acest proiect!

     

Adaugă un Comentariu

*