Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, august 5, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CULISE: Ai grijă ce vrei, că te pun ăştia la rotisor! Mesaj pentru Adrian Ţuţuianu

CULISE: Ai grijă ce vrei, că te pun ăştia la rotisor! Mesaj pentru Adrian Ţuţuianu 

Sursa foto: mediastiriv1.freenode.ro

Conform unui material publicat de jurnalistul Cornel Nistorescu în ziarul Cotidianul, discuţiile dintre şeful Comisiei de Control SRI – senatorul Adrian Ţuţuianu şi directorul SRI – Eduard Hellving nu s-au consumat fără note interesante şi un dram de tensiune.

„Comisia parlamentară de control a solicitat protocolul de conlucrare dintre DNA şi SRI. Din partea SRI s-a negat existenţa protocolului invocat de Asociaţia Naţională a Magistraţilor din România şi confirmat de generalul Oprişor, din partea CSAT. A fost, în schimb, prezentat un protocol din anul 2001, ieşit din uz.

Una dintre secretarele Comisiei a spus că au existat nu unul, ci mai multe asemenea protocoale, semnate în anii 2005, 2007 şi 2012. Când preşedintele Comisiei, senatorul Adrian Ţuţuianu, le-a solicitat, directorul SRI i-a replicat şugubăţ: «Vezi, ai grijă ce vrei, că te pun ăştia la rotisor!». Chiar aşa, domnule Hellvig, cine sunt băieţii care manevrează «rotisorul»? Mai sunt tot în parohia SRI?!”, se precizează în notele publicate de Cornel Nistorescu.

Adaugă un Comentariu

*