Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, noiembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » CUM COMENTEZI STRATEGIA PSD DE IEȘIRE LA MAL? Mai marii partidului vor să își apropie poporul cu programul ”De la om la om”

CUM COMENTEZI STRATEGIA PSD DE IEȘIRE LA MAL? Mai marii partidului vor să își apropie poporul cu programul ”De la om la om” 

victor-ponta

Social-Democrații simt că pierd teren. Măsurile antipopulare luate, anumite eșecuri, bâlbâieli la care s-a adăugat pactul cu Băsescu îi determină să schimbe strategia de comunicare cu poporul.

Pe surse, am aflat că, mai marii PSD au pus la punct un plan de acțiune menit să își apropie și mai mult masele. Programul pe care trebuie să-l desfășoare activistul de partid se intitulează ”De la om la om”. Vectorii de imagine trebuie să comunice cu toate categoriile socio-profesionale.

Nu vor fi exceptați preoții și reprezentanții armatei. Trebuie luat permanent pulsul societății. De asemena, se are în vedere înființarea cluburilor social-democrate în fiecare județ. Social-democrații vor să afle problemele cu care se confruntă cetățeanul, de parcă nu ar ști. Activiștii sunt însărcinați să discute direct cu oamenii.

În mediul rural se insistă pe relația cu preotul, primarul și medicul, principalii stâlpi ai comunității rurale. Pensionarii trebuie abordați cu tact și blândețe.

2 Răspunsuri la CUM COMENTEZI STRATEGIA PSD DE IEȘIRE LA MAL? Mai marii partidului vor să își apropie poporul cu programul ”De la om la om”

 1. Relu Marin

  Au uitat sa nominalizeze mafiotii locali,ca vectori de …presiune!!!!!

   
 2. moshu49

  asta cu ”De la om la om” pare o copie a celor trăite ante ’90, cu tot cu „activiştii însărcinaţi”.
  tare aş vrea să-l văd pe nefericitul care îşi asumă riscul să mă abordeze „cu tact şi blândeţe”. :(
  de va fi, voi povesti! 😉

   

Adaugă un Comentariu

*