Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » CUPA ROMÂNIEI: Chindia Târgoviște-FC Brașov, egal pentru ambele combatante în week-end

CUPA ROMÂNIEI: Chindia Târgoviște-FC Brașov, egal pentru ambele combatante în week-end 

Foto: tmpress.ro

Sorții au decis ca adversara Chindiei Târgoviște din 16-zecimile de finala Cupei României să fie FC Brașov (locul 10 în Liga întâi, cu 10p și -3 la adevăr). Meciul va avea loc pe stadionul Eugen Popescu din Târgoviște, miercuri 24 septembrie, ora 16:00.

În ultima etapa de campionat, disputată în weekend, ambele combatante au terminat la egalitate, 2-2, meciurile disputate în deplasare: Chindia cu Vișina Nouă (Aria 2, din 11m/Popa și Ispas), iar FC Brașov cu Ceahlăul Piatra Neamț (Cârjan, Ștefănescu/Serginho, Liviu Ganea). De remarcat că echipa de sub Tâmpa nu-l poate folosi la Târgoviște pe Constantinescu, eliminat în partida de la Piatra Neamț.

În primele etape, brașovenii au fost antrenați de Cornel Țălnăr și Florentin Petre. Acum, echipa de sub Postăvaru este pregătită de Adrian Sabo, președinte este Constantin Zota, iar finanțator Ioan Nicolae. Cei mai cunoscuți jucători ai echipei din Brașov sunt: Cătălin Munteanu (fost la Steaua și Dinamo), Liviu Ganea (fost la Dinamo și CFR Cluj), Bruno Madeira, Serginho, Diego Santos, Nicolae Grigore (fost la Rapid). Din pepiniera proprie sunt: Iacob (fost la Unirea Tărlungeni) și Enceanu.

Nu este exclus ca în garnitura galben-negrilor să apară mulți jucători care au jucat mai puțin sau deloc în acest sezon. Vor fi menajați mai multi jucători pentru meciul de sâmbătă, din etapa a 8-a, cu FC Botoșani.

Ca să ajungă în această fază, Chindia Târgoviște a învins, pe rând pe: Urban Titu (deplasare, 1-0), AS Valea Ursului –Argeș (deplasare, 6-4), AS Milcov-Olt (deplasare, 7-1), FC Academica Argeș (acasă, 2-1, după prelungiri).În ediția trecută, echipa din vechea Cetate de Scaun a ajuns până în optimi, unde a pierdut, 0-5, în deplasare, cu Dinamo.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*