Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, februarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CURAT MURDAR, COANE ZISU!

CURAT MURDAR, COANE ZISU! 

stanciu zisu

Domnul deputat Zisu, descălecat prin Dâmbovița pe caii mari ai USL, dovedește pe zi ce trece că nu prea are treabă cu democrația. Urăște de moarte presa care pomenește numele său. Fie de bine, fie de rău. Sare la gât. Amenință. Uită care ar trebui să fie conduita unui politician vizavi de presă.

Mai nou, domnul Zisu a tăbărât pe mine. Mă amenință cu judecata. De ce? Fiindcă am avut curajul să îi publicăm declarația de avere. Document pe care singur l-a întocmit și care este un act public. Pe unde mă vede i se pune pata, nu se mai poate controla. I-am provocat alergie demnitarului Zisu. Mai e și membru PSD. Partid pe care, de altfel, l-am stimat.

Dar acum, cu oameni ca Zisu în interior, mă tem că o să devin un luptător antipsd. Nu se mai poate. Chiar cred unii că li se cuvine totul? Am încercat să îi explicăm că nu avem nimic personal cu dumnealui, că am publicat pur și simplu propria sa declarație. Nu-i convine acest lucru. Ar vrea domnul Zisu să băgăm capul în mocirla creată de politicieni. Să-l scoatem de acolo când vor ei. Dacă le convine.

Mă amenință că mă ține 15 ani prin procese. Are timp și bani, demnitarul. E mai interesant să se lupte cu un jurnalist decât cu sărăcia din România! Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva. Iată, așadar, un precedent periculos.

4 Răspunsuri la CURAT MURDAR, COANE ZISU!

 1. iulia

  Nu ne mai mira nimic.Aceasta este adevărată faţă a PSD-lui,aceştia sunt oamenii…Democraţia ? oare ştiu ce înseamnă?

   
 2. hahahaha

  Mai grav e sa nu umble cu interlopii pe care ii controleaza timp de 15 ani

   
 3. moshu49

  nu mă surprinde atitudinea ex-peremistului, un vierme politic. priveşte-l şi ascultă-l max un minut şi-nchizi televizorul!
  cu vreo trei luni în urmă am încercat să-i citesc averea (declarată!) şi interesele, de pe siteul camerei.
  m-a scîrbit, m-am plictisit şi n-am terminat; m-am lămurit şi am închis. un hulpav ce „musteşte” de social-democraţie! :(

   
 4. ali

  De curiozitate, de ce ati stimat PSD-ul? Pentru instaurarea coruptiei generalizate in vremea lui Nastase, pentru distrugerea industriei (vedem din plin efectele asupra Mechelului din Targoviste), pentru distrugerea invatamantului, pentru desfiintarea scolilor profesionale sau pentru ca i-a bagat in cap cetateanului roman ca el are dreptul sa primeasca ceva chiar daca nu munceste si nu da nimic societatii?

   

Adaugă un Comentariu

*