Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 20, 2020
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » Curățenia, gaura neagră din bugetul Spitalului Județean din Târgoviște

Curățenia, gaura neagră din bugetul Spitalului Județean din Târgoviște 

spitalul judetean

Este curățenie în Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște? Mulți dintre cei care ajung în această unitate medicală sunt mai degrabă tentați să afirme că nu.

Asta în condițiile în care s-au cheltuit sume uluitoare pe materiale sanitare și de curățenie, după cum susțin membrii comisiei de control trimisă de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian țuțuianu, să verifice pe ce s-au dus banii unității medicale.

Ei bine, când vine vorba de curățenie, fosta conducerea a spitalului a dat cu fondurile de-a zvârlita.

În 2011, s-au cheltuit 7,7 miliarde de lei pe materiale de curățenie și 40 de miliarde de lei pe materiale sanitare.

Să nu credeți că 2011 a fost un an altfel, întrucât tendința a fost păstrată și în 2012. În primele 8 luni ale acestui an, s-au dus 4,38 miliarde de lei pe materiale de curățenie și 34 de miliarde de lei pe materiale sanitare.

Încă un fapt care pune multe semne de întrebare. Nu mai puțin de 2,1 miliarde de lei au fost cheltuite pe materiale de curățenie achiziționate de la firma de vânzări direct Amway, recunoscută pentru prețurile foarte ridicate pe care le practică. dar, ce contează! Probabil că fost conducere a spitalului avea ceva reprezentanți Amway de mulțumit, altfel nu se explică pe ce criterii s-au ales aceste produse.

Dr. Radu Petrescu, actualul manager al Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, este decis să facă ordine în acesgte contracte suspecte, care au făcut gaură în bugetul unității medicale.

6 Răspunsuri la Curățenia, gaura neagră din bugetul Spitalului Județean din Târgoviște

 1. ANONIM

  Nu le-a fost frica la panaramele de infectii nozocomiale.

   
 2. ANONIM

  Alea nu au stiut ca produsele Amway sunt de uz casnic si nu de uz intraspitalicesc. Alea au folosit produse de uz casnic intr-un spital si aia care a adus-o Mimis a platity pai parca vroia sa schimbe organisgrama ca sa-si plateasca paguba ca ia placut sa stea c…ra si la banca

   
 3. ANONIM

  Nu sa duce la cersit un miliard .Puscariasle .

   
 4. ANONIM

  Dar cat de proste sa fie sa cumpere produse de uz casnic pentru o unitate sanitara. DATI TOATE PROSTELE AFARA DE ACOLO. pARCA MAI ERA UNA dIRECTOR MEDICAL SI UNA dIRECTOR INGRIJIRI CARE SA DEUCEA SA NUMERE PE LA BUCATARIE CUTIILE DE PATE RAMESE . AFARA.

   
 5. ANONIM

  cUM SA STEA CAPRA?

   
 6. Un fost bolnav

  Am avut „placerea” de a fi internata de doua ori in ultimul an acolo. Nu poti sta nici macar pe hol de mirosul venit de la toalete, iar in sectia de gastro-enterologie, unde se presupune ca ar trebui sa fie bec, e ceva de nedescris. Mai rau te imbolnavesti decat te faci bine. Totul este absolut infect.

   

Adaugă un Comentariu

*