Știri, Muntenia-Sud, România|marți, noiembrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CURSĂ DE CĂLĂTORI SPRE BUCEGI! Iniţiativa aparţine celor de la CarpatMontana

CURSĂ DE CĂLĂTORI SPRE BUCEGI! Iniţiativa aparţine celor de la CarpatMontana 

dragos novolan

CarpatMontana Serv, societate aflată în subordinea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a reuşit să iasă la liman. Echipa managerială se poate mândri că a intrat în anul 2014 fără datorii, ba chiar şi cu un profit bunicel. Dragoş Novolan – director adjunct las CarpatMontana – ne-a spus că serviciile turistice oferite prin intermediul cabanelor şi complexurilor din Bucegi vor reprezenta locomotiva societăţii.

Cabanele Dichiu, Podu cu Florile, Piciorul Babelor, Complexul Turistic Gâlma şi Campingul Zănoaga vor constitui obiective strategice pentru dezvoltarea companiei. Aceste locaţii sunt pregătite la orice oră, în orice zi şi în orice anotimp pentru a primi turişti. Condiţiile de masă şi cazare se îmbină armonios cu frumuseţile locurilor.

Ca noutate, CarpatMontana doreşte să înfiinţeze o cursă specială de călători pe traseul Târgovişte – Zona turistică a Bucegilor dâmboviţeni. Aceasta iniţiativă are ca rol principal atragerea a cât mai mulţi dâmboviţeni către platoul Padina-Peştera, zonă unde foarte mulţi iubitori ai muntelui nu pot ajunge din cauza lipsei transportului.

2 Răspunsuri la CURSĂ DE CĂLĂTORI SPRE BUCEGI! Iniţiativa aparţine celor de la CarpatMontana

 1. vlase

  aceasta cursa de calatori a existat acum vreo 35/40 de ani pe traseul targoviste-pucioasa-cota 1000-padina si retur.daca se va infiinta n-ar fi rau.

   
 2. cora

  Buna seara!
  In sfarsit a avut curaj „domnul” Novolan sa iasa sa se laude.Dar ar trebui sa aiba curajul sa spuna si esentialul: NU el a redus cheltuielile in societate,ci, unul-doi fraieri care au vrut si vor binele acestei societati. El nu e bun de nimic, daca nu ar fi taticul…….nu ati vazut ca lui nu-i gandeste creierasul de la atata alcool?
  Ma cutremura tupeul unora! Pe unde il vad imi inspira MILA si cred ca multora!

   

Adaugă un Comentariu

*