Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 20, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » CURSURI: Îţi pasă de semenii tăi? Crucea Roşie Dâmboviţa aşteaptă voluntari!

CURSURI: Îţi pasă de semenii tăi? Crucea Roşie Dâmboviţa aşteaptă voluntari! 

eugen florea 1

Din 15 septembrie, Crucea Roşie Dâmboviţa face înscrieri la cursurile de pregătire destinate intervenţiei la dezastre şi acordarea primului ajutor calificat. Potrivit secretarului Eugen Florea, voluntarii trebuie să aibă peste 18 ani şi să poată participa la intervenţii atunci când situaţia o impune. Perioada de înscrieri se va încheia pe 1 octombrie.

Crucea Roşie Română are o tradiţie neîntreruptă de peste 139 în acordarea primului ajutor de bază şi în pregătirea surorilor voluntare de Cruce Roşie. Primul curs “de bandaje” a fost organizat în 1877, în incinta Spitalului Colţea din Bucureşti. De atunci, mii de persoane au absolvit cursuri de prim ajutor sau de surori voluntare de Cruce Roşie.

2 Răspunsuri la CURSURI: Îţi pasă de semenii tăi? Crucea Roşie Dâmboviţa aşteaptă voluntari!

 1. Aurora Zamfir

  Bun gasit!

  Buna initiativa! As dori sa ma inscriu (si mai cunosc si alte persoane dispuse). Cand incep cursurile, cat dureaza si cum va avea loc inscrierea?

  Va multumesc!
  Aurora Zamfir

   
  • Incomod

   Pentru înscriere, trebuie să mergeţi la sediul Crucii Roşii Dâmboviţa, situat vizavi de Muzeul de Istorie din Târgovişte.

    

Adaugă un Comentariu

*