Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 23, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » CURSURI: Primarii de comune pătrund tainele factorilor de risc din administraţie sub briza mării!

CURSURI: Primarii de comune pătrund tainele factorilor de risc din administraţie sub briza mării! 

Emil Drăghici - președinte ACoR

De câte ori au avut ocazia, liderii politici dâmboviţeni au criticat faptul că funcţionarii publici de prin unităţile administrativ-teritoriale, primarii și viceprimarii merg la tot soiul de cursuri şi perfecţionări musai prin diferite staţiuni. Dacă este iarnă, sunt alese locaţiile montane, iar vara, bineînţeles, se merge la mare! După atâtea luări de poyiție, credeam că o să se schimbe ceva în această tradiţie păguboasă de cheltuire a banului public şi sfidare a cetăţeanului. Credeam că vom vedea că astfel de cursuri se ţin şi aproape de casă, prin stabilimentele locale. De unde!

În perioada 2-7 iulie, Asociaţia Comunelor din România condusă de edilul de la Vulcana Băi, Emil Drăghici, a chemat la Costineşti vreo două sute de primari din România, la un curs intitulat „Principalii factori de risc în activitatea autorităţilor publice locale”. Locul de desfăşurare: complexul hotelier Vox Maris Grand Resort. Preţul pregătirii teoretice este 600 de lei. În schimb, masa şi cazarea pentru cele şase zile de perfecţionare este de 2.650 de lei, la care se adaugă TVA!

Dincolo de criticile lansate de șefii CJ Dâmbovița (întâi – Adrian Țuțuianu, acum – Alexandru Oprea), sunt destui primari de comună din judeţul Dâmbovița care au decis să meargă să se destindă constructiv, învăţând lucruri noi despre factorii ce risc cu care se pot confrunta în activitatea derulată.

fisa acor

Adaugă un Comentariu

*