Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » DACĂ NEVASTA DE POLIȚIST A PUTUT, EI DE CE NU AR FACE-O? Un băiat și o fată au fost prinși furând bijuterii dintr-un apartament din Găești

DACĂ NEVASTA DE POLIȚIST A PUTUT, EI DE CE NU AR FACE-O? Un băiat și o fată au fost prinși furând bijuterii dintr-un apartament din Găești 

politisti bijuterii

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti – Formaţiunea de Investigaţii Criminale au depistat în flagrant două persoane, identificate ca fiind M.R., de 15 ani şi D.G., de 18 ani, ambii din localitate, în timp ce sustrăgeau bijuterii din incinta unui apartament.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi tineri au pătruns în respectivul apartament prin folosirea unei chei adevarate, de unde au sustras mai multe bijuterii, creând un prejudiciu de aproximativ 850 de lei.

Totodată, poliţiştii au stabilit că în cursul lunii martie, numita M.R a pătruns, folosind acelaşi mod de operare, în apartamentul numitei S.D., de unde a sustras bijuterii în valoare totală de 1000 lei.

Cei doi tineri au fost conduşi la sediul Poliţiei Oraşului Găeşti, pentru audieri, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, pentru a se dispune măsuri legale.

Sursa: IPJ Dâmbovița

Adaugă un Comentariu

*