Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: 10.000 de mărţişoare pentru doamne şi domnişoare, din partea Primăriei Târgovişte

DÂMBOVIŢA: 10.000 de mărţişoare pentru doamne şi domnişoare, din partea Primăriei Târgovişte 

martisoare primaria targoviste 6

Primarul interimar al municipiului Târgovişte Cristian Daniel Stan şi city managerul Gabriel Cioacă au împărţit astăzi, începând cu ora 10:00, mărţişoare tuturor doamnelor şi domnişoarelor care au ieşit la plimbare, la cumpărături sau la serviciu, transmiţându-le totodată gânduri de bine, sănătate şi fericire. Cei doi edili au fost ajutaţi de 25 de copii, astfel că s-a ajuns în toate cartierele din oraş, nu doar în zona de centru.

Gestul a fost apreciat la superlativ, de cele mai multe ori femeile recunoscând că este primul mărţişor primit în această zi specială. Ne-a fost dat, de asemenea, să vedem bărbaţi „geloşi” că nu sunt şi ei băgaţi în seamă. Impresionate la maximum au fost însă micuţele domnişoare, care nu se aşteptau să primească şi ele mărţişoare, nu doar mămicile lor.

martisoare primaria targoviste 7

„Profit de ocazia că mass-media este de faţă şi le urez, prin intermediul dumneavoastră, La mulţi ani şi o primăvară frumoasă şi doamnelor şi domnişoarelor pe care nu le-am întâlnit astăzi. Fie ca tot ceea ce-şi doresc să se împlinească”, a transmis primarul interimar Cristian Daniel Stan.

Pe 8 Martie, edilii Târgoviştei vor ieşi din nou în stradă, urmând ca atunci să împartă flori.

martisoare primaria targoviste 5 martisoare primaria targoviste 4 martisoare primaria targoviste 3 martisoare primaria targoviste 2 martisoare primaria targoviste 1

Adaugă un Comentariu

*