Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 19, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: 11 traficanţi de droguri au ajuns după gratii! Vezi ce au găsit poliţiştii în timpul percheziţiilor!

DÂMBOVIŢA: 11 traficanţi de droguri au ajuns după gratii! Vezi ce au găsit poliţiştii în timpul percheziţiilor! 

droguri targoviste

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmbovița și procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Dâmbovița au destructurat o grupare infracțională specializată în traficul ilicit de droguri de risc și mare risc. Au fost confiscate 1,8 kilograme de cannabis, opt plante de cannabis ajunse la maturitate, aproximativ 62 de grame de cocaină, 13 timbre de „droguri de petrecere”, 34646 de lei, 800 de franci elveţieni, 580 de euro, două pistoale cu bile,două puşti cu aer comprimat şi un pistol de tip airsoft, patru cântare electronice de mare precizie, cinci grindere şi o instalaţie destinată creşterii plantelor de cannabis.

Din cercetări s-a stabilit că, la sfârşitul anului 2013 și începutul anului 2014, 16 persoane ar fi constituit un grup infracţional organizat și ar fi desfășurat activităţi infracţionale din sfera traficului de droguri, în principal pe raza municipiului Târgovişte. Membrii grupării ar fi procurat şi distribuit droguri de risc, respectiv cannabis şi adiacent droguri de mare risc, precum şi substanţe cu efect psihoactiv.

11 membri ai grupării au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, fiind bănuiți de săvârşirea infracţiunilor de „constituire a unui grup infracţional organizat”, „trafic de droguri de risc”, „trafic de droguri de mare risc” şi „efectuarea de operaţiuni, fără drept, cu substanţe cu efect psihoactiv”.

Adaugă un Comentariu

*