Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 20, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIȚA: 12 săli de clasă devastate la Liceul Voinești. Unde au fost profesorii?

DÂMBOVIȚA: 12 săli de clasă devastate la Liceul Voinești. Unde au fost profesorii? 

liceu voinesti 6

Liceenii din Voinești au început anul școlar 2013/2014 în spații modernizate, chiar dacă, din motive financiare, lucrările de reabilitare și extindere a imobilului principal al unității de învățământ, începute în 2007, nu fuseseră terminate.

Administrația locală a reușit să acceseze un proiect cu fonduri europene care vizează modernizarea internatului și construirea unei săli de sport.

Prin urmare, deși au început cursurile în septembrie 2013 tot în clădirea-internat, elevilor li s-au pus la dispoziție 12 săli de clasă modernizate. Și, ce credeți, în cinci luni de zile, au reușit să le devalizeze!

liceu voinesti 4

Nu putem să nu ne întrebăm unde au fost profesorii, de au reușit liceenii să scrie pe pereți cuvinte obscene sau chiar să-i spargă cu pumnul ori cu piciorul? Probabil, conducerea Inspectoratului Școlar Dâmbovița va comanda o anchetă în acest sens care să stabilească vinovățiile.

De mâine, 11 februarie, elevii de la Liceul Voinești vor învăța în clădirea principală a școlii, fiindcă s-au definitivat lucrările, pe interior, etajele I și II, unde există 14 săli de curs, bibliotecă și birouri pentru director, contabilitate și secretariat. Să sperăm că nu vor fi și acestea devastate după doar cinci luni!

liceu voinesti 7

liceu voinesti 5

VEZI CUM ARATĂ SĂLILE UNDE SE VOR MUTA ELEVII MÂINE

liceu voinesti 1

liceu voinesti 2

liceu voinesti 3

10 Răspunsuri la DÂMBOVIȚA: 12 săli de clasă devastate la Liceul Voinești. Unde au fost profesorii?

 1. Anonim

  De ce domnii profesori nu exmatriculeaza ,,copii problema„.Liceul ar fi fost foarte ok fara acesti copii.

   
 2. Anonim

  liceul voinesti…locul unde se aduna toata pleava din gemenea,pucheni,valeni,pietrari,voinesti si izvoare.locul unde se reuseste performanta de a nu promova niciun elev bacul.Profesori Prosti pentru ELEVI PROSTI.In loc sa investiti in acest liceu,mai bine renovati o biserica,asfaltati un drum;nu mai bagati bani in PROSTIME!!!

   
  • aaa

   bai..scoala e un lucru bun..ce biserica sa renoveze..nu fura destul popi astia…ca satul sau orasul de unde esti e mai bun…si dupa comentariu cred ca faci parte din prostimea de la tn;)

    
  • anonim

   Daca ai atat tupeu de ce nu scri si fara anonim?? In acest liceu chiar se face carte si nu inteleg cine esti tu sa-ti permiti sa jignesti elevii si mai ales cadrele didactice…Din categoria „PROSTIME” sunt de parere ca tu faci parte din moment ce iti permiti sa aberezi in asemenea hal…

    
  • Albert

   Eu sunt de parere ca inainte sa vorbesti aberati ar fi mai bine sa te documentezi.Eu am terminat liceu acolo in locu ala in care zici tu ca se strang toti prostii si din generatia mea au fost multi care au reusit sa ia bacul si care au mers mai departe. Cat despre profesori nu vad care e problema?Sunt profesori foarte buni.Sunt si elevi slabi ca peste tot,nu putem fi toti perfecti ca tine si nu inteleg cu ce esti tu mai presus fata de ei cand tu jignesti persoane care au mai multe cunostinte decat tine in degetu mic de la picior.Probabil tu ai facut liceu in oras ai luat bacu si te crezi zmeu.Aaaa pe langa asta esti si credincios. :))

    
 3. terano

  O mare minciuna cu cele 12 sali..este o simpla gaura pe un hol facuta in perioada vacantei de o persoana cu bune intentii !! In 10 boxe au fost inghesuiti 300 de elevi, pentru ca de 7 ani nu s-a reusit sa se finalizeze o amarata de cladire..mizerie de tara!

   
 4. anonim

  O MARE MINCIUNA…FACATURA DAMBOVITEANA!!

   
 5. Anonim

  Montati camere de filmat . Si nu-i adevarat ca acolo se strang toti prostii :-j .Sunt copii buni si foarte buni…dar si multi needucati + ca profesorii nostri sunt foarte buni si de treaba .

   
 6. anonim

  Domnii profesori isi bea cafeaua linistiti si uita sa se duca si la ore dar sa iasa in pauza sa vada ce fac elevi.

   
 7. nico

  Lucrarile au fost de mantuiala si repede..toata vara nu s-a lucrat la camin si liceu, nu au fost muncitori..curtea goala !!au fost la mare in Grecia. Toamna si iarna s-a lucrat, de aceea au cazut peretii si gresia. Acesta este adevarul, bani aruncati..gresit aruncati in alte buzunare! Profesorii nostri isi fac datoria si sunt foarte buni. Lipsa de respect din partea celor care au pubicat falsuri !

   

Adaugă un Comentariu

*