Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 11, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: 15 primari PDL s-au alăturat echipei PSD, pe faţă, dar fără adeziuni

DÂMBOVIŢA: 15 primari PDL s-au alăturat echipei PSD, pe faţă, dar fără adeziuni 

psd

Preşedintele PSD Dâmboviţa i-a nominalizat astăzi, cu ocazia întrunirii Comitetului Executiv Judeţean, pe cei 15 primari PDL care s-au alăturat echipei PSD, fără însă a semna adeziuni, pentru că ar însemna să-şi piardă mandatele.

Vorbim despre edilii din comunele: Dobra, Brezoaiele, Conţeşti, Ciocăneşti, Costeştii din vale, Finta, Ludeşti, Măneşti, Răscăiţei, Runcu, Brăneşti, Ocniţa, Malu cu Flori, Cornăţelu şi Bărbuleţu.

„Mai sunt şi alţi primari care şi-au anunţat intenţia de a veni alături de PSD. Sunt oameni care au înţeles că locul lor este alături de PSD. Mulţi au fost primari PSD, care au fost obligaţi la un moment dat să treacă la PDL”, a precizat Adrian Ţuţuianu.

Pentru cei care ar dori să pună la îndoială declaraţia preşedintelui PSD, facem precizarea că primarii nominalizaţi au participat la întâlnirea Comitetului Executiv PSD, deci nu mai este loc de interpretări.

Adrian Ţuţuianu a admis însă că, în interiorul PSD, au fost şi voci care nu i-au vrut pe cei 15 primari în PSD, dar argumentele aduse au învins, iar edilii respectivi fac acum parte din echipa social-democraţilor, chiar dacă, momentan, fără adeziune!

Cât priveşte o posibilă… nouă trădare, Ţuţuianu este convins că „cei mai mulţi primari, şi care sunt de la început alături de PSD, şi cei care au venit acum, nu vor mai pleca, vor rămâne alături de PSD”.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: 15 primari PDL s-au alăturat echipei PSD, pe faţă, dar fără adeziuni

  1. aspida

    Toți sunt o apă și-un pământ!
    Alegătorii ar trebui să-i elimine!
    Asta nu-i politică, e ciolaniadă!

     

Adaugă un Comentariu

*