Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 24, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: 20 de elevi de liceu sunt ajutaţi să obţină permisul ECDL pentru Bac

DÂMBOVIŢA: 20 de elevi de liceu sunt ajutaţi să obţină permisul ECDL pentru Bac 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: alba24.ro)

20 de tineri din judeţul Dâmboviţa, cu vârste între 17 şi 20 de ani, vor putea participa, în perioada 6 – 25 septembrie 2016, la un curs de pregătire şi instruire în domeniul informaticii în vederea obţinerii permisului ECDL-Profil Bac. Proiectul este iniţiat şi finanţat de către Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret şi va fi organizat în parteneriat cu Liceul „Ion Heliade Rădulescu” din Târgovişte.

Cursul este gratuit, cu condiţia ca participanţii să domicilieze în Dâmboviţa şi să fie elevi la unul din liceele din judeţ. De asemenea, este necesar să completeze formularul de înscriere (se poate procura de pe site-ul www.djstdambovita.ro) şi să-l depună până pe 4 septembrie la sediul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret din Târgovişte (Bulevardul Unirii nr. 2 – Sala Polivalentă) sau prin fax, la nr. de telefon 0245.312.808, ori printr-un e-mail la adresa djst.dambovita@mts.ro.

Adaugă un Comentariu

*