Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 16, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: 3 din 15 parlamentari, în faţa DNA: Stan, Popescu şi Isăilă!

DÂMBOVIŢA: 3 din 15 parlamentari, în faţa DNA: Stan, Popescu şi Isăilă! 

parlamentari DNA

Se vede treaba că Dâmboviţa este un judeţ în care politica clocoteşte, la fel şi răzbunările. În momentul de faţă, trei parlamentari au ajuns în furcile DNA.

Ion Stan, fost preşedinte al PSD Dâmboviţa, fost deputat PSD, actualmente independent, rămas fără nici un rang politic, asta după ce ani mulţi a fost membru în Comisia de control SRI, deci avea acces la informaţii importante. Când a deranjat prea mult a fost rapid culcat la pământ.

Lui Ion Stan i s-a tras de la… găleţi şi pixuri electorale. De necazurile sale, evident nu sunt străini mulţi foşti tovarăşi social-democraţi.

Florin Popescu, a condus PDL Dâmboviţa ani în şir şi s-a aflat pe cai mari, relaţii sus puse, oameni loiali la vremea respectivă, pe care i-a înfipt în funcţii importante în stat şi acolo unde curg banii. Acum, Popescu a ajuns să fie cercetat de DNA pentru câteva zeci de tone de… pui, pe care i-a distribuit în campania electorală din 2012, tot pentru PDL.

Există o asemănare vizibilă între cazul lui Ion Stan şi cel al lui Florin Popescu. Bunuri distribuie în campanii electorale şi… denunţătorii, administratori de firme.

Mai rămâne senatorul Marius Isăilă, fost membru PDL, actual PSD. Demnitarul Isăilă este cercetat de DNA pentru luare de mită.

Adaugă un Comentariu

*