Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, februarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » DÂMBOVIŢA: La vot, cu gânduri pentru mai bine

DÂMBOVIŢA: La vot, cu gânduri pentru mai bine 

vot rovana 1

Pentru a demonstra că este legată sentimental, dar şi politic de judeţul Dâmboviţa, Rovana Plumb – ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale a votat astăzi la Pucioasa. A venit însoţită de un grup impresionant de colaboratori şi reprezentanţi PSD. Evident, i-au fost alături cei doi băieţi, soţul şi nora, care au votat tot la Pucioasa.

Deputatul Radu Popa – consilier pe probleme de politică al premierului Victor Ponta a ţinut şi el să voteze în Dâmboviţa. A ales comuna Voineşti, unde a mers împreună cu senatorul Leonardo Badea. Gestul celor doi este şi o dovadă a faptului că-l apreciază pe primarul comunei Voineşti, Dănuţ Gabriel Sandu.

vot radu popa si leo badea

Aşa cum ne-a obişnuit, şi primarul Târgoviştei a dat astăzi dovadă de simţ civic, îndemnându-i totodată şi pe locuitorii municipiului să nu renunţe la dreptul lor de a vota.

Tot la Târgovişte a votat şi deputatul Ion Pârgaru – PNL.

ROVANA PLUMB: Am votat împotriva austerităţilor

„Am votat pentru creştere economică, pentru politici care să-i apere pe cei mulţi. Am votat împotriva austerităţilor, a sărăciei. Îmi doresc ca, la nivelul Uniunii Europene, să existe o schimbare, să existe o atitudine pozitivă, politici pentru cei mulţi”, a declarat Rovana Plumb – ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale.

vot rovana 3

ANDREI PLUMB: Am votat pentru o Românie puternică

„Am votat pentru o Românie puternică într-o Europă unită şi am convingerea că toţi cei care muncesc în această ţară, toţi cei cărora le pasă de viitorul lor au făcut acest lucru. Am învăţat, de când am intrat în politică, faptul că, dacă îţi pasă de viitorul tău, trebuie să-ţi exerciţi acest drept de fiecare dată când ai ocazia”, a spus Andrei Plumb – preşedintele Asociaţiei „Împreună pentru Dâmboviţa”.

GABRIEL BORIGA: Am votat cu gândul la o Românie care să prospere în fiecare zi

„Am votat cu sentimentul cetăţeanului european care are drepturi şi care şi le exercită. Am votat cu gândul la o Românie cu adevărat europeană, o Românie care să crească şi să prospere în fiecare zi. Îi îndemn pe toţi cetăţenii municipiului Târgovişte să vină şi să îşi exprime acest drept pe care îl au, deoarece viitorul stă în deciziile noastre”, a precizat Gabriel Boriga – primarul municipiului Târgovişte.

vot boriga

vot rovana 2 vot radu popa vot leo badea

 

Adaugă un Comentariu

*