Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 2, 2023
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: 45 de lansări de carte direct în stradă, în cadrul Salonului Editorial „Ion Heliade Rădulescu”

DÂMBOVIŢA: 45 de lansări de carte direct în stradă, în cadrul Salonului Editorial „Ion Heliade Rădulescu” 

salon editorial 2

Pentru al doilea an consecutiv, la Târgovişte, cărţile sunt lansate direct în stradă, în cadrul celui mai important eveniment cultural al anului. Salonul Editorial „Ion Heliade Rădulescu” a ajuns la cea de-a XIII-a ediţie şi se bucură anul acesta de o participare largă din rândul editorilor. Timp de trei zile, de vineri – 5 septembrie până duminică – 7 septembrie, între orele 10:00 – 21:00, iubitorii de carte se pot delecta printre standurile amenajate în Piaţa Revoluţiei (Centrul Vechi – scuarul Primăriei). Oferta de carte este extrem de bogată, iar preţurile pornesc chiar şi de la 5 lei, ceea ce însemană că oricine îşi poate permite să achiziţioneze măcar un volum, indiferent cât de grele sunt vremurile pe care le trăim.

„Mă bucur foarte mult că se vor lansa 45 de cărţi la Târgovişte şi sunt convins că foarte mulţi târgovişteni şi dâmboviţeni vor fi prezenţi la activităţile desfăşurate aici, în colaborare cu Biblioteca Judeţeană «Ion Heliade Rădulescu» şi Societatea Scriitorilor Târgovişteni ”, a declarat Ciprian Prisăcaru – primarul interimar al Târgoviştei.

salon editorial 1

Participanţii se vor putea bucura în cadrul Salonului Editorial „Ion Heliade Rădulescu” nu doar de lansările de carte, ci şi de recitaluri de poezie şi muzică folk.

„Acest salon editorial reprezintă un reper în cadrul evenimentelor prilejuite de Zilele Cetăţii 2014. Îi felicit pe iniţiatori şi îi asigur de disponibilitatea Primăriei Târgovişte pentru a face posibile aceste evenimente culturale care reprezintă până la urmă un act de normalitate într-o societate civilizată”, a punctat Cristian Stan – viceprimar Târgovişte.

Adaugă un Comentariu

*