Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: 47 de cămătari şi proxeneţi au fost săltaţi pentru audieri

DÂMBOVIŢA: 47 de cămătari şi proxeneţi au fost săltaţi pentru audieri 

perchezitii dambovita

Poliţiştii dâmboviţeni efectuează la această oră 29 de percheziţii domiciliare, la membrii unei grupări infracţionale specializate în cămătărie, şantaj şi proxenetism. De asemenea, vor fi puse în executare 47 de mandate de aducere, emise pe numele persoanelor bănuite, pentru audieri şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Potrivit IPJ Dâmboviţa, în perioada octombrie 2013 – mai 2014, membrii grupării ar fi împrumutat sume de bani importante, cu dobândă, mai multor persoane. În cazul în care membrii grupului infracţional nu obţineau sumele rezultate din împrumutul propriu-zis şi dobânda stabilită ar fi indus o stare de temere victimelor, prin ameninţarea cu acte de violenţă. De asemenea, aceştia ar fi recrutat mai multe persoane pe care, ulterior, le-ar fi determinat să practice prostituţia cu diverşi clienţi din ţară şi străinătate.Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la 50.000 de euro.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informații, al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. La activităţi participă şi 90 de luptători de la Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale Bucureşti şi serviciile pentru acţiuni speciale din Dâmboviţa, Prahova şi Argeş.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: 47 de cămătari şi proxeneţi au fost săltaţi pentru audieri

  1. Mihai

    Au ridicat si clanul mafiot din Moreni, Dambovita ? Pe Leatu`(se ocupa cu prostitutia in Irlanda) si restul proxenetiilor ?
    Chiar as vrea sa vad un articol scris de jurnalisti adevarati despre Mun. Moreni cum au furat banii oamenii din conducere si despre clanul Leatu` care exista in municipiu.

     

Adaugă un Comentariu

*