Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: 50% + 1, targetul lui Ţuţuianu în alegerile pentru Parlamentul European

DÂMBOVIŢA: 50% + 1, targetul lui Ţuţuianu în alegerile pentru Parlamentul European 

adrian tutuianu

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Arian Ţuţuianu, şi-a propus să obţină, în alegerile europarlamentare din 25 mai, un target pe care alţi şefi de partid l-ar ocoli: 50% + 1 din voturile exprimate.

Prin urmare, în Organizaţia Dâmboviţa toată lumea se va implica pentru reuşita în alegeri. Ţuţuianu a declarat că va fi un dictator care va avea ochii aţintiţi asupra a tot ce mişcă.

„Suntem în epoca în care notăm tot. Cine participă, cine sprijină etc. Alegerile pentru Parlamentul European înseamnă şi un moment al adevărului. Pentru toate partidele. Rezultatul va anticipa cine sunt cei care pot câştiga alegerile în 2016″, a declarat Adrian Ţuţuianu.

De asemenea, s-au stabilit criterii de performanţă şi pentru cei care vor coordona campania pentru europarlamentare pe plan judeţean: parlamentarii, vicepreşedinţii PSD, directorii de la instituţiile deconcentrate. În localităţile cu primari PSD, procentul trebuie să fie cel puţin 60%, iar acolo unde edilii au altă culoare politică – 50%.

Adaugă un Comentariu

*