Știri, Muntenia-Sud, România|marți, decembrie 1, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: 694 de joburi, 721 de participanţi la Bursă, 157 de persoane selectate pentru angajare!

DÂMBOVIŢA: 694 de joburi, 721 de participanţi la Bursă, 157 de persoane selectate pentru angajare! 

bursa locuri de munca 1

157 de persoane din cele 721 care au participat astăzi la „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi” organizată astăzi la Clubul Studenţilor din Târgovişte au fost selectate pe loc în vederea încadrării în muncă. La acţiune au fost prezenţi 64 de agenţi economici, cu o ofertă de 694 de joburi vacante. De asemenea, i-am remarcat şi pe reprezentanţii Ministerului de Interne, care le-au prezentat tinerilor oferta de şcolarizare a instituţiilor de învăţământ pentru agenţi de poliţie şi subofiţeri jandarmi şi pompieri, sesiunea ianuarie 2018.

Directorul adjunct al AJOFM Dâmboviţa, Cezar Dincă, a vorbit despre diferitele facilităţile oferite la angajare, precum şi despre cursurile de recalificare organizate gratuit pentru şomeri. Totodată, a fost prezentată şi oferta de locuri de muncă pentru spaţiul economic european.

Au fost prezenţi la târgul de joburi şi reprezentanţii autorităţilor publice, din dorinţa de a-i încuraja pe absolvenţi să se gândească să-şi croiască un viitor în judeţ, având în vedere că foarte multe firme vor dezvolta aici capacităţi de producţie.

bursa locuri de munca 3

Alexandru Oprea – preşedinte Consiliul Judeţean Dâmboviţa: „Sunt prezente companii serioase, investitori serioşi, cu cifre de afaceri de milioane de euro şi care oferă locuri de muncă stabile. Prin faptul că aceşti agenţi economici au venit în judeţul nostru, vă asigur că viaţa noastră se va îmbunătăţi, pentru că, dacă ai un loc de muncă, te poţi gândi şi la un credit, şi la o casă, şi la mobilă, şi la maşină. Consider că judeţul Dâmboviţa poate oferi dezvoltare pentru noi, toţi, începând de astăzi”.

Oana Vlăducă – deputat: „Avem nevoie de aceste burse ale locurilor de muncă. Sunteţi multe persoane aflate astăzi în căutarea unui loc de muncă şi sper să-l găsiţi. Vă asigur că vom organiza astfel de acţiuni în multe zone ale judeţului”.

Florina Mureşan – subprefect judeţul Dâmboviţa: „Salut această iniţiativă. Am constat că gama locurilor de muncă oferite este diversă, şi pentru absolvenţii de studii superioare, şi pentru absolvenţii de studii medii, şi pentru persoanele care nu au calificare. Angajatorii sunt serioşi şi caută persoane în care să-şi pună toată încrederea. Este foarte important pentru un tânăr absolvent să-şi găsească un loc de muncă, să-şi întemeieze o familie, să-şi construiască o casă şi aşa mai departe”.

Monica Ilie – viceprimar municipiul Târgovişte: „Este important ca tinerii, care reprezintă viitorul acestei ţări, să-şi găsească un loc de muncă. Evident, nu de prima dată vor fi mulţumiţi, dar sunt convinsă că vor face efortul de a progresa şi întotdeauna trebuie să aibă în vedere acest fapt. Cursurile oferite celor care se află în şomaj sunt un plus pentru dumneavoastră şi este foarte bine să participaţi şi să vă recalificaţi pentru a avea o şansă în plus de a găsi un loc de muncă. Există şi un paradox. Sunt firme foarte serioase care nu găsesc forţă de muncă şi, pe de altă parte, sunt persoane care reclamă că nu-şi găsesc un loc de muncă. Este o ocazie acum de a pune în acord dorinţele dumneavoastră, specializările pe care le aveţi, cu nevoile celor care au nevoie de forţă de muncă. Sper să ajungeţi la un numitor comun şi, astfel, să aveţi asigurat un trai decent”.

bursa locuri de munca 2

Adaugă un Comentariu

*