Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 19, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: 87 de copii îşi petrec vacanţa mare la şcoala de vară organizată la Biblioteca Doiceşti!

DÂMBOVIŢA: 87 de copii îşi petrec vacanţa mare la şcoala de vară organizată la Biblioteca Doiceşti! 

scoala de vara doicesti

Pe 1 iulie 2014, se dewchide la Doiceşti cea de-a VI-a ediţie a „Şcolii de Vară – O altfel de vacanţă”, organizată de Biblioteca „Nicolae Neagu” din localitate, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Doiceşti, Centrul Europe Direct Târgovişte, Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu”, Şcoala cu clasele I-VIII Doiceşti şi Grădiniţa nr. 2 Doiceşti.

„Şcoala de vară se doreşte a fi o şcoală pentru copiii care nu au posibilitatea de a petrece vacanţa în tabere, o… altfel de şcoală, un loc în care să predomine creativitatea şi armonia. Aici e spaţiul potrivit de a petrece o parte din vacanţa cea mare, aici e un mediu atractiv şi un cadru favorabil dezvoltării aptitudinilor, creativităţii, imaginaţiei etc. Mai mult, la Şcoala de vară, copiii se vor juca creând, vor învăţa jucându-se, se vor implica într-o gamă variată de activităţi interactive, creative şi recreative. În atelierele Şcolii de vară, participanţii vor descoperi cuvintele vrăjite, magia muzicii şi a dansului, ştiinţa şi cunoaşterea, alături de jocuri în aer liber. Toţi copiii vor fi călăuziţi cu grijă şi competenţă de o echipă de cadre didactice si tineri voluntari înarmati cu experienţă, profesionalism, entuziasm şi pasiune, dornici de a-i introduce într-o atmosferă creativă, plăcută şi relaxantă de petrecere a timpului”, ne-a precizat bibliotecara Gabriela Cristea – coordonatoarea proiectului.

Şcoala de vară de la Doiceşti va fi deschisă până pe 25 iulie, de marţi până vineri, între orele 10:30 – 14:00. Copiii vor participa la activităţi educativ-distractive în cadrul următoarelor ateliere: Cuvinte Vrăjite (lectură şi scriere creativă); Culoare şi Fantezie, cu secţiunile pictură, desen, artă decorativă, modejaj; Magia Muzicii şi a Dandului; Ne jucăm, lucruri noi învăţăm.

Sunt înscrişi în acest proiect 87 de copii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 14 ani. Activităţile se vor desfăşura în sala Casei de Cultură din localitate, care va fi amenajata special în acest scop.

Adaugă un Comentariu

*