Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: A băut peste măsură, s-a luat la bătaie şi a ajuns după gratii!

DÂMBOVIŢA: A băut peste măsură, s-a luat la bătaie şi a ajuns după gratii! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: str.crestin-ortodox.ro)

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Tărtăşeşti, judeţul Dâmboviţa, a fost, astăzi, arestat preventiv pentru 30 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Poliţiştii au stabilit că, pe fondul consumului de alcool, cel în cauză a agresat un bărbat de 42 de ani până l-a băgat în spital.

Ieri, oamenii legii au prezentat în faţa instanţei de judecată trei bărbaţi, cu vârste între 26 şi 34 de ani, cercetaţi pentru tentativă de omor. Pe fondul unor discuţii în contradictoriu, aceştia au agresat, în seara de 8 noiembrie, un bărbat şi o femeie. Suspecţii au fost depistaţi la o stână, ascunşi într-un container. Poliţiştii au ridicat de la domiciliile lor mai multe corpuri delicte. Bărbaţii au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Tot ieri, a fost prins şi un tânăr de 24 de ani, care se sustrăgea cercetărilor după ce, în noaptea de 14/15 august, împreună cu cinci prieteni, a provocat scandal şi distrugeri la două autoturisme.

Adaugă un Comentariu

*