Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 7, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: A fost inaugurată citadela KRUK din inima municipiului Târgovişte

DÂMBOVIŢA: A fost inaugurată citadela KRUK din inima municipiului Târgovişte 

kruk 1

Astăzi, 16 februarie 2016, s-a consumat inaugurarea sediului din Târgovişte al Companiei Kruk, societate poloneză de colectare a creanţelor ce fiinţează din 2007 în ţara noastră, ajungând acum la un număr de peste 500 de angajaţi, circa 250 desfăşurându-şi activitatea în sucursala din Târgovişte.

Până lunile trecute, Kruk a funcţionat într-o clădire aparţinând Cooperativei Arta Populară, de pe Calea Domnească. Acum, s-a mutat în blocul de sticlă din inima municipiului Târgovişte, o clădire modernă ce are ca dezvoltatori un grup puternic de acţionari, oameni de afaceri, asociaţi ai United Invest SRL, respectiv: George Beju, Cristinel Dumitru, Ioan Folescu (fost director Electrica SA), fiul său Cristinel Folescu – director general SC Potential Cons, Florin Grad – director general RondoCarton şi preşedinte executiv PSD Dâmboviţa şi Numam Samy – fondatorul societăţii Nimet.

Ţinând cont că întreaga clădire, de la primul şi până la ultimul etaj, a fost închiriată de concernul polonez Kruk, ai zice că de la început dezvoltatorii erau pregătiţi pentru această megaafacere.

La inaugurarea de astăzi, alături de Piotr Krupa – preşedintele Kruk SA, s-au aflat Marcin Wilczek – ambasadorul Poloniei la Bucureşti, Ioan Marinescu – prefectul judeţului Dâmboviţa, Adrian Dumitru – vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Daniel Stan – primarul interimar al Târgoviştei, Călin Oros – rectorul Universităţii Valahia, Gelu Rusescu – preşedintele Camerei de Comerţ Dâmboviţa şi alţi reprezentanţi ai mediului de afaceri.

kruk 2 kruk 3

Răspuns la DÂMBOVIŢA: A fost inaugurată citadela KRUK din inima municipiului Târgovişte

  1. Enache Lucian

    O buna afacere transpartinica pentru urbea noastra. Dar ca orice carcotas batran ma intreb in continuare
    unde vor parca cei 250 de salariati masinile. Nu-ar fi bine daca in groapa din spatele s-ar realiza un parcaj subteran unde masinile celor din zona centrala, contra unei taxe modice sa fie la adapost de intemperii, eventual intretinute evitand in acelas timp ocuparea trotuarelor si a fluxurilor de circulatie, etc? Initiativa legislativa in acest sens a PNL -ului a fost blocata de secretarul Chiru Catalin Cristea.Pentru ilegalitatile savarsite de domnul secretar in demersurile legislative ale opozitiei la nivel de municipiu exista plangeri la Prefectura udetului Dambovita. Prefectura „impartiala ” cum o stim se face ca nu intelege ca de fapt este vorba de incalcarea Legii si a Regulamentului de functionare a Consiliului Municipal vorbindu-ne in adresa 3573/0.02.2016 de nesubordonarea secretarului institutiei prefectului.
    Atunci incalcarea legislatiei este probabil o fapta penala intelegem noi si vom actiona in consecinta.

     

Adaugă un Comentariu

*