Știri, Muntenia-Sud, România|joi, mai 13, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: A fost o execuţie în public! Mircea Constantin, despre înlăturarea din funcţia de director general al Companiei de Apă

DÂMBOVIŢA: A fost o execuţie în public! Mircea Constantin, despre înlăturarea din funcţia de director general al Companiei de Apă 

mircea constantin CATD

Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa este condusă, de astăzi, sută la sută de reprezentanţi ai PSD. Preşedintele Consiliului de Administraţie a fost ales Florin Grad – preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa, iar funcţia de director general interimar i-a fost atribuită lui Sandu Oprea, secretarul general al social-democraţilor dâmboviţeni şi administrator public al judeţului.

Mircea Constantin şi ceilalţi directori cu mandat au fost demişi în lipsă, în şedinţa Consiliului de Administraţie de luni, 30 noiembrie. Mircea Constantin se află în concediu medical încă de vineri, când, după şedinţa ADI Apă unde spune că a fost jignit, apostrofat în public, grosolan şi într-un mod nemeritat, de preşedintele Consiliului Judeţean – Adrian Ţuţuianu, a plecat la birou, la Companie, unde i s-a făcut rău, fiind nevoit să meargă imediat la medic.

Fostului manager general al Companiei de Apă i s-a recomandat odihnă şi efectuarea unor investigaţii medicale neurologice minuţioase. Mircea Constantin consideră că starea de sănătate i s-a deteriorat din cauza presiunilor şi jignirilor pe care este nevoit să le suporte de câteva săptămâni încoace din partea şefului judeţului.

„La şedinţa ADI de vineri a venit Adrian Ţuţuianu şi a schimbat ordinea de zi. A fost o execuţie în public. Am plecat complet bulversat la birou unde un coleg a văzut că mi s-a făcut rău, recomandându-mi să merg la medic”.

Mircea Constantin nu exclude posibilitatea de a se îndrepta ca persoană fizică împotriva lui Adrian Ţuţuianu, care i-a adus în public numeroase insulte. Despre demiterea directorilor, spune că este abuzivă şi politică, încălcându-se mai multe prevederi contractuale, inclusiv faptul că trebuia să existe un previz de 30 de zile. Nu înţelege, în afară de rostul politic, ce vine i se aduc. Criteriile de performanţă, pe ultimele 10 luni, au fost realizate.

„Poate avem o vină. Că ne-am propus un profit de 4,2 miloane de lei şi am realizat 8,1 milioane de lei”, ne-a mărturisit Mircea Constantin.

Fostul director general al Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa aşteaptă să primească motivarea scrisă a demiterii sale, după care va acţiona în consecinţă. Au rămas pe funcţii din echipa veche de directori: Ioan Ţuţuianu, Pavel Babeu şi Valentin Hosu.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: A fost o execuţie în public! Mircea Constantin, despre înlăturarea din funcţia de director general al Companiei de Apă

  1. ARIADNA

    Aveti o vina! Nu i-ati cantat in struna !
    Poate vine DNA si elucideaza misterele vechi si noi ale CATD si atunci vedem ce interese au politicienii in Compania de Apa !

     

Adaugă un Comentariu

*