Știri, Muntenia-Sud, România|marți, februarie 20, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: A încetat din viaţă plutonierul adjutant Ion Sorin Ene, pompier bun şi credincios

DÂMBOVIŢA: A încetat din viaţă plutonierul adjutant Ion Sorin Ene, pompier bun şi credincios 

plutonier ion sorin ene pompieri

Un eveniment tragic a umplut de durere sufletele colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa, care au pierdut un camarad de nadejde, cel care a fost plutonier adjutant ENE Ion Sorin.

Ieri, 01 noiembrie 2015, acesta a încetat din viaţă în urma unei necruţătoare boli, care l-a luat de lângă familie şi colegi mult prea devreme, la doar 46 de ani.

A fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne, la data de 01.11.2007, ca şi conducător autospecială şi şi-a desfăşurat activitatea la Detaşamentul de Pompieri Titu, participând la numeroase intervenţii, aflându-se permanent la datorie.

În viața sa trăită activ și modest, va rămâne permanent un model de conduită pentru cei care l-au cunoscut. A plecat dintre noi spre o lume mai bună, cu liniștea și împăcarea care l-au caracterizat întotdeauna. Ne vom împăca cu gândul ca Dumnezeu a vrut să aibă lângă EL, în ceruri, un suflet de pompier bun şi credincios.

La trecerea în neființă, cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Basarab I” Dâmbovița sunt alături de familia îndurerată aducând un ultim omagiu celui care le-a fost timp de 8 ani un bun coleg şi prieten – ENE Ion Sorin.

Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică !

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE AL I.S.U. „BASARAB I” DÂMBOVIŢA

Alte articole:

Adaugă un Comentariu

*