Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 25, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: A vrut să fotografieze frumuseţile din Bucegi şi s-a ales muşcat de câinii ciobanilor!

DÂMBOVIŢA: A vrut să fotografieze frumuseţile din Bucegi şi s-a ales muşcat de câinii ciobanilor! 

turist atacat caini

Un turist maghiar în vârstă de 45 de ani a fost atacat astăzi, în zona Dichiu din Munţii Bucegi, de trei câini de la o stână din apropiere. Bărbatul fotografia peisajele şi nu şi-a dat seama că s-a apropiat periculos de mult de ţarcul pentru oi, moment în care s-au repezit asupra sa trei câini ciobăneşti, care i-au provocat multiple răni la picioare.

Turistul a cerut sprijin prin intermediul numărului unic de urgenţă 112. Jandarmii de la Postul Zănoaga l-au transportat în condiții de siguranță până la Cota 1000, de unde a fost preluat de o echipă SMURD de la Fieni și condus la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă 112 sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Adaugă un Comentariu

*