Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, octombrie 15, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Abordarea comică i-a convins pe consilierii de la Pietrari! Vicele Gheorghe Neacşu a fost schimbat!

DÂMBOVIŢA: Abordarea comică i-a convins pe consilierii de la Pietrari! Vicele Gheorghe Neacşu a fost schimbat! 

Foto: site.pietraridambovita.ro

Şedinţă furtunoasă, astăzi, la Primăria din Pietrari! Cornel Coman – edilul localităţii a reuşit să-şi ducă planul la îndeplinire, adică, l-a schimbat din funcţie pe viceprimarul Gheorghe Neacşu. Noul vice este Sorin Ciucioiu, de profesie muzicant.

Expunerea de motive deosebit de comică, pe care am publicat-o şi noi zilele trecute, a contat în ochii consilierilor de la Pietrari a căror activitate nu prea se observă, ţinând cont de faptul că în comună multe lucruri nu sunt puse la punct.

CITEŞTE ŞI: „Vezi cum îşi motivează primarul din Pietrari cererea de a fi schimbat viceprimarul”

De pildă, aleşii care sunt preocupaţi mai mult de permutări cu iz politic ar fi trebuit să se implice pentru repararea microbuzul şcolar care zace stricat de o jumătate de an. Bieţii copii din satul Valea sau de pe Strâmba, cum numesc localnicii aşezarea, vin la şcoală pe jos cale de 6-7 km sau cu căruţa. Nici măcar drumul nu a fost reparat. Dar, deh, mofturi gârlă la Primăria Pietrari!

Adaugă un Comentariu

*