Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 12, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Accesul în Bucegi este riscant în această perioadă. Există cinci puncte critice

DÂMBOVIŢA: Accesul în Bucegi este riscant în această perioadă. Există cinci puncte critice 

drum munte k

Consiliul Judeţean Dâmboviţa anunţă participanţii la trafic că „Drumul Babelor” (DN 71 – Cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiului – Cabana Piatra Arsă) este închis circulaţiei rutiere, accesul în Bucegi realizându-se pe traseul Glod-Sanatoriul Moroeni-Peştera.

Deplasările pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera se vor realiza numai cu autovehicule de teren echipate cu anvelope de iarnă şi dispozitive antiderapante. De asemenea recomandăm a nu se face deplasări în această zonă în perioadele în care sunt cantităţi importante de precipitaţii sub formă de zăpadă, lapoviţă sau ploaie.

Se recomandă atenţie sporită în zonele cu drum îngustat şi unde există posibilitatea de dislocare a unor bolovani din versanţi, respectiv la: km 7,4; km 11,8; km 14; km 24,6 şi km 25,9.

Drumul asfaltat de pe malul stâng al lacului Bolboci, aflat în proprietatea ROMSILVA, este închis circulaţiei publice. Se va circula de asemenea cu atenţie pe sectorul pietruit de pe malul drept al lacului Bolboci, pentru evitarea producerii unor accidente grave de circulaţie datorită lunecuşului, poleiului şi a unor zone afectate de alunecări de teren.

Adaugă un Comentariu

*